Voi tätä onnen määrää! Useamman kuukauden etsintöjen jälkeen me löydettiin meidän koti! Muutetaan 1.8. Helsingin Kalasatamaan :) Hieman jo vaikutti että käyköhän tässä köpelösti, kun jouduttiin ihan tarjouskilpailuun. Lopulta voitettiin se 11 eurolla ! Ihan käsittämätöntä. Varmaan muutamat sydämen lyönnit jäi välistä kun jännitettiin, että meneekö meidän unelmien asunto nyt suoraan nenän edestä. Ollaan oltu aika nirsoja sen suhteen mitä halutaan, mutta pysytty luottavaisin mielin, että se oikea tulee kyllä vastaan. Mielessämme pistimme oman unelma-asunnon tilaukseen. Olemme huomanneet, että se mihin focusoidumme vetää puoleensa. On mulle mielen päätös tilata hyviä asioita ja koittaa jättää ne negatiiviset asiat luomatta. 

Think your best thoughts.
Feel your best feelings.
Take your best actions.
Live your best life 

-Brian Mayne

Perheemme.jpg

 

Asunto on uusi, viime vuoden puolella rakennettu kerrostalo. Meidän läpitalon asunto sijaitsee ylimmässä, viidennessä kerroksessa ja sieltä on kauniit näkymät joka suuntaan, osaksi ikkuinoista on nähtävissä myös merelle. Huoneistossa on 93 neliötä, 3-4 h + k + khh + p + s + lasitettu parveke. Lattiat on vaaleaa parkettia ja koko asunto on ilmeiltään hyvin valkoinen, lukuunottamatta rosterisia kodinkoneita. Näen jo sieluni silmin kuinka asunto sisustetaan ja meidän uudet huonekalut sopivat sinne just eikä melkein. Tätähän me haettiinkin, kun tehtiin laadukkaita, kestäviä valintoja. Nyt toivottavasti saadaan myös Imola tuoli oikeuksiinsa! En malttais odottaa! Onneksi ei tosin kauaa tarvitsekaan, kun vajaa kuukausi menee älyttömän nopeasti ja tässä saa todenteolla alkaa pakkauspuuhiin. Juuri päätettiin ettei jätetä mitään viime tinkaan ja tehdään edes kerran elämässä sellainen stressitön muutto. Onkohan sellaista tosin olemassakaan? 

 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Suvi