Rakastan matkustamista! En voi tarpeeksi edes korostaa, että kuinka paljon. Tulimme juuri Turkin matkalta ja kun yksi loma päättyy, niin seuraava on mielessä. Rakastan myös omaa duunia ja vapautta minkä se tarjoaa. Voin ottaa ja lähteä koska vaan, kun kaikki on itsestä kiinni. Tiimi kasvaa, asiakasmäärät kasvaa, mutta koko ajan enemmän ja enemmän aikaa vapautuu niin itselle, kuin perheelle. En keksi parempaa tapaa elämästä nauttimiseen kuin mitä meidän työ yhdistettynä matkustamiseen tarjoaa. Työmatkat, lomamatkat, työmatka yhdistettynä lomalla... ei väliä. Matkat kuin matkat niin tunnen olevani eri tavalla elossa! Kaikki eivät ehkä tätä ymmärrä, mutta ne ymmärtää jotka YMMÄRTÄÄ ;) Matkustaminen kirjaimellisesti avartaa ja tarjoaa mielettömiä elämyksiä kokemuksineen. 

Marraskuussa on tulossa työmatka taas Jenkkeihin ja aloin jo katselemaan lentojen hintoja. Jotenkin vaan lipsahti ja pistin hakuun, että mitähän lennot Malediiveille maksaisi. Löydettiinkin sitten niin edulliset, että siltä istumalta bookattiin myös ne. Koko päivä kului suorastaan flowssa, hyvää hotellia etsiessä ja aikalailla tutuksi tuli Malediivit ja niiden hotellitarjonta kauttaaltaan. Yhtenäistä kaikissa oli se, että mihin ikinä vaan klikkasitkin, niin sen upeammaksi ei juuri enää olisi maisemat voineet muuttua. Ainoastaan eroa oli hotellien laaduilla ja HINNOILLA! Olisihan siellä ollut valittavissa hotelleja missä kahden viikon reissu olisi maksanut 26 000€. Meidän budjetti pyöri kuitenkin joissakin tonneissa per naama. Lopun viimein koko päivän googlaamisten ja youtube videoiden katselujen jälkeen löytyi meille upea viiden tähden hotelli, mikä kuitenkin sopi meidän budjettiin. Paratiisiksi voi tätä kutsua! Ihana ihana Lux *South Ari Atoll. Ensimmäistä kertaa päästään nyt muuten vesitasokoneen kyytiin, kun se on ainoa miten saarelle pääsee. Jostain syystä ei veneet tänne kuljeta ja hotellivaraukseen kuului automaattisesti lisäkustannuksena kuljetus. Venekuljetukset vaihtelivat 350 aina yli 800 dollariin asti. Meidän saarelle privaattilento maksoi edes takas vajaa 500 dollaria per pää, eli lähes sama hinta kuin lennot Malediiveille kokonaisuudessaan! Löydettiin lennot Abu Dhabin kautta alle 600€ ja vieläpä Etihadin koneella! Arabiemiraattien koneet on ihanaa luxusta verrattuna noh, oikeastaan mihinkä tahansa muuhun lentoyhtiöön. Mutta täytyy sanoa, että aika hyvän sopparin ovat kyllä hotellin kanssa tehneet tuon vesitasokoneen kanssa. Jos Malediivien reissu on harkinnassa, niin kannattaa todella tarkaan katsoa mitä vene tai yksityislentokone kuljetus maksaa, se meinaan saattaa nostaa koko matkan hintaa helpostikin 1000-1600 dollarilla.

Muutama kuukausi reissuun ja taas päästään nauttimaan. Turkki oli perhematka yhdistettynä duunilla ja tämä puolestaan on palkinto & koulutusmatka kovan työn tuloksena. Kyllä jaksaa painaa pitkää päivää, kun taas tietää mitä odottaa. Meidän työ ei muutenkaan tunnu työltä, sillä tämä on elämäntapa. Verkostoituminen ja ihmisten tapaaminen kuuluu kaikkialle. Ja ihan sama minne matkustamme niin löydämme itsemme kertomassa liiketoiminnasta ja tuotteista. Ihmisiä kiinnostaa mahdollisuus missä luodaan pysyvää, omista työtunneista riippumatonta tuloa. Mahdollisuus elämään ilman ajallista tai rahallista rajoitetta ja se jos mikä tarjoaa vapautta! Nyt nautitaan kesästä ja Zinzinosta. Aika menee niin nopeasti että kohta ollaan jo täällä! :D 

IMG_3430.jpg

 Kuvat lainattu täältä http://www.rantapallo.fi/malediivit/

 

IMG_3449.jpg

IMG_3446.jpg

IMG_3450.jpg

Maldives_Hotels_Resorts_LUX_Maldives_Div

IMG_3448.jpg

IMG_3447.jpg

Kuvat lainattu täältä http://www.luxresorts.com/en/hotel-maldives/luxsouthariatoll

 

Kyllä tätä videoo fiilistellessä jaksaa painaa! :) Ei tunnu vaikealta kuvitella itseensä tuonne.

Juuri tehdään tässä tiimin kanssa lähtöä kesäpäivän viettoon. Vuokrasin meille Lepaan virran rannasta mökin ja savusaunan. Vietetään rentoa perjantaita hyvällä porukalla. Tosi harmi tämä sää, mutta ei anneta sen pilata päivää. Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

Suvi