Heippa pitkästä aikaa! Taas se perussetti tähän näkymättämyyteen kerrottavana, eli perhe-elämä ja työt vieneet mennessään :) Vielä joitakin blogikirppiksellä olleita tuotteita vapaina, joten pikaisesti viestiä mitä haluat.

 

Tänään ei olekaan ihan perusarkinen torstai. Meille tuli meinaan mielenkiintoinen pyyntö tuossa parisen viikkoa sitten kun Kuustosen Minka kyseli, voisiko meidän poreammeeseen tulla kuvaamaan yhden leffakohtauksen. Tottakai! Sehän sopii! Nyt he ovat parhaillaan täällä ja Minka se istuu tuolla meidän poreammeessa. Hauskaa on ollut seurata kuvausten etenemistä ja kuulla minkälainen elokuva kyseessä. Mielenkiintoista päästä näkemään lopputulos ja oma kylpyhuone mahdollisesti leffateatterissa. Elokuvan ohjaaja on Olli Ilpo Salonen ja ensi-ilta vuoden 2015 aikana. Leffa `Wendy and the Refugee Neverland` kertoo bändistä ja sen laulajan Krisun (Minka) eksistentiaalikriisistä. Tulen varmasti kertomaan tästä elokuvasta tulevaisuudessa vielä paljon lisää :) Tässä tämän päivän otoksia kotoamme ja kiva kun saan jo heti teille lukijoille ilokseni niitä luvan kanssa jakaa.

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

 

 Kiitos ihana Minka ja koko kuvaustiimi <3

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Suvi