juventus%2C%20jalkapallo%2C%20football%2

juventus%2C%20jalkapallo%2C%20football%2

juventus%2C%20jalkapallo%2C%20football%2

juventus%2C%20jalkapallo%2C%20football%2

juventus%2C%20jalkapallo%2C%20football%2

juventus%2C%20jalkapallo%2C%20football%2

Pitkästä aikaa kuvamateriaalia lastenhuoneesta. Poitsun huone on pysynyt melko ennallaan. Seinäkello ja afrikantähtilakanat ovat lahja joulupukilta, muuta muutosta en keksi. Hyvin on toiminut tämä alakertaan erikseen rakennettu huone. Suuri se ei ole, mutta ollut kyllä täysin toimiva. Dani viihtyy ja sehän se tärkeintä.

Tytön huoneessa sen sijaan on tällä hetkellä ajatukseni, sillä nuorimmaisen olisi tarkoitus muuttaa pian isosiskon kanssa samaan tilaan ja uutta järjestelyä on tehtävä. Kaikki maalaisromantiikka saa väistyä ja freesimpi, modernimpi ilme olisi tarkoitus tilaan saada. Teen huoneesta vielä oman postauksen, ennen kuin lähden muuttamaan mitään. Sormet syyhyäis hommiin ja ideariihi raksuttaa tuhatta ja sataa. Katsotaan saanko pidettyä mieleni kurissa. Tarkoitus olisi muokata huonetta tässä kevään korvilla asteittain. 

 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Suvi