suvisvilla%2C%20joulukuusi%20%2C%20chris

suvisvilla%2C%20joulukuusi%20%2C%20chris

suvisvilla%2C%20joulu%2C%20joulukuusi%2C

suvisvilla%2C%20joulukuusi%20%2C%20chris

suvisvilla%2C%20christmas%2C%20blackdeco

suvisvilla%2C%20tekstiilit%2C%20elcestoc

suvisvilla%2C%20tekstiilit%2C%20elcestoc

suvisvilla%2C%20kynttelikk%C3%B6%2C%20ca

joulu%2C%20suvisvilla%2C%20kauniskuusi.j

suvisvilla%2C%20thepaperbag%2C%20kierr%C

suvisvilla%2C%20pentik%2C%20poro%2C%20ii

suvisvilla%2C%20lapset%2C%20christmastre

Ajatella, jouluun enää 8 päivää!

Meidän vauva, ei ole niin vauva enää! Lapset olleet kyllä suurena apuna, kun viime viikolla koristelimme kuusen. Hieman jännäsin kuinka tuo pikkuneiti antaa sen olla rauhassa. Muutaman kerran päivässä hän käy antamassa lasipalloille kyytiä ja oikein maireesti hymyillen pälyilee ympärilleen, että huomaako äiti. Välillä pakko esittää etten edes huomaa, niin kuusi ei kiinnosta kauaa. Toisinaan rupee itseänikin naurattamaan ja pakko yrittää hihittää piilossa :)

Tänä vuonna kuusesta jätettiin pois punaiset isot pallot ja vaaleanpunaista laitettiin vähemmän kuin viime vuonna. Mustia palloja oli tarkoitukseni kuuseen myös laittaa, mutta näyttivät kyllä niin silmiin pistävän oudoilta, että nappasin ne pois. Edelleen rakastan yli kaiken tätä meidän valkoista kuusta. Vihreää en voisi toistaiseksi kuvitellakaan. Kyllä tämä on ehdottomasti tunnelmallisin aika vuodesta ja se aika kun kotimme on mielestäni kauneimmillaan. Paremmin pysyy myös paikat siistinä, kun jaksaa eritavalla korjata leluja lattioilta. Iltaisin lasten mentyä nukkumaan onkin kiva hetkeksi käpertyä mieheni kainaloon viltin alle ja vain katsella tuota ihanaa kuusta!

suvisvilla%2C%20omakotikullankallis%2C%2

Ehkä myös toisella silmällä selailla sisustuslehtiä ;) On nämä Krista Keltasen Oma Koti Kullan Kallis -lehteen ottamat kuvat meiltä vain upeita! 

 

Ihanaa viikkoa!

Suvi