Oletteko törmänneet kestopigmentointeihin? Minä olen haaveillut niistä niin kauan kuin vain muistan. Kulmakarvat ja ylälinerit olleet suurimpana toiveena, mutta en ole aiemmin löytänyt tekijää jonka työn jäljestä olisin vakuuttunut. Nyt syksyllä minut kutsuttiin Facebookissa tykkäilemään Luonnollisen pigmentoinnin sivuista. Kun klikkasin itseni sivuille kunnolla tutustumaan, niin tajusin, että tässä se on! Vihdoin löytyi tekijä, joka todella ammattitaidolla toteuttaa haaveeni helpommista aamuista. Säästyy kyllä paljon aikaa, kun enää vain sipaisen meikkivoiteen ja puuterin kasvoille, sitten ei muuta kuin menoksi! Näin kolmen lapsen äippänä sitä ylimääräistä aikaa itsensä laittamiseen ei juuri ole ja ne ketkä minut tuntevat, niin tietävät, että haluan aina näyttää huolitellulta ja siistiltä. 

Luonnollisen pigmentoinnin ihanalla Veeralla on vuosien kokemus ja sitä kautta laaja ymmärrys, sekä osaaminen alasta. Onnistuneet työt ja erilaiset haasteet ovat antaneet hänelle syyn kehittyä entisestään. Veeran slogan "investoi itseesi, elä & iloitse" puri ainakin minuun! Laadukkaat värisävyt ja turvallinen neula - & puudutustekniikka takaavat ainutlaatuisesti 99% kivottoman silmäpigmentoinnin. Kulmakarvojen pigmentoinnissa hänellä on käytössään 4 erilaista tekniikkaa, jolloin jokaiselle saadaan yksilöllinen ja onnistunut lopputulos. Minulle laitettiin kulmat, ylälinerit, sekä nyt myös alalinerit. Veera sai minut vakuutettua, että katseeni tulee entistäkin intensiivisemmäksi alalinereiden kera. Ja täytyy sanoa, että hän oli kyllä aivan oikeasssa! Ruskeille silmilleni sopii ehdottomasti koko kattaus. Katseeni on nyt entistä syvempi ja voi vitsit kun olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Rakastan uusia silmärajauksia ja etenkin särmikkäitä kulmakarvojani. Ne ovat muuttaneet ilmettäni todennäköisesti eniten. Halusin hieman voimakkaamman sävyn ja kulmikkaammat, tarkkarajaiset linjat. Toisille sopivat pehmeämmät ja vaaleammat sävyt. Minä kiinnitän huomiota kokonaisuuteen, kun tukkakin on saamassa pian hieman tummempaa väritystä talveksi.

 

Pigmentointini tehtiin muutamassa erässä ja ylälinereita varten kävin poistattamassa reilu 5 vuotta putkeen olleet ripsienpidennykset. Kylläpä oli hetken aikaa sellainen kaljurottafiilis vain omilla ripsillä :)

Veikkaanpa, että teitä kiinnostaa tietää myös miltä silmien pigmentointi tuntui. Hassulta! Pelottavana en toimepidettä pitänyt. Kotihoito on tärkeä osa pigmentointia ja se pitääkin muistaa huolellisesti. Keittosuolaliuos ja vaseliini on hyvä ostaa jo etukäteen.

luonnollinen%20pigmentoini%2C%20kestopig

Ennen kuvassa minulla oli vielä ripset ja jälkeen kuvissa ripsettömyys näyttää tavallaan valjulta. Onneksi sain pigmentoinnit niin pääsin siitä kaljurottafiiliksestä nopeasti eroon. Ihanaa saada toki ripsienpidennykset takaisin, sillä olen ollut niillä niin kauan, että ne ovat osa minua. Huomaan että jotakin vielä puuttuu, vaikka aivan hyvin pärjäisin ilman niitäkin.

Kuvissa minulla ei ole muuta meikkiä kuin meikkivoide. Kauniisti tulee esille uudet kulmat ja silmien rajaukset. Eipä nämä kasvot enää kiireisessä arjessa kaipaa tuohon kuin hieman syvyyttä, eli aurinkopuuteria ja poskipunaa, ehkä huulikiiltoa kiva laittaa myös :)

 

luonnollinen%20pigmentoini%2C%20kestopig

 

Parasta Veeran palvelussa on mielestäni se, että hän takaa asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuuden. Jokaiselle asiakkaalle saadaan onnistunut lopputulos, kun työ viedään loppuun asti. Luonnollinen pigmentointi toteuttaa haaveittesi kulmat, sekä silmien ja huulten rajaukset. Täältä pääset katsomaan kuva-albumeita. Veera kehottaakin asiakkaita tulemaan omana itsenään, omien toiveitten ja näkemysten kanssa. Niistä luodaan yhdessä hänen ammattitaidollaan sinulle kasvoillesi onnistunut lopputulos, sellainen joka kertoo juuri sinusta. Täytyy todeta, että hänestä kyllä huomaa sen että rakastaa työtään ja tekee sitä suurella sydämellä! Nyt näin joulun alla en voi kuin suositella ilahduttamaan itseäsi tai läheisiäsi yksilöllisillä kestopigmentoinneilla. Hyvä joululahjavinkki esim. lahjakortin ostoon ;) Hinnastoon ja kotihoito-ohjeisiin pääset täältä. Maksutapoina pankki- ja luottokortit, käteinen sekä osamaksu.

 

Olen niin innoissani ja onnessani omasta lopputuloksesta, ihanaaaaa <3

KIITOS Veera Nissi ja Luonnollinen pigmentointi! 

 

 

Kestopigmentoinnit toteutetaan Veeran yhteistyöhoitoloissa Helsingissä. Konsultaatiokäynti on täysin veloitukseton ja siinä käydään asiakkaan kanssa läpi tarve ja hinta-arvio. Asiakas saa myös ennen ja jälkeen kuvat sähköpostiin.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Luonnollinen pigmentoinnin kanssa.

 

+358458581544 veeranissi@outlook.com