11.jpg

Näyttääkö tutulta? Arvatkaapa kenen makuuhuoneessa nuo tuomarit ovat!!?

 

10.jpg

Viikonpäivät on nyt mainos pyörinyt telkkarissa ja tänään se on sitten totuuden hetki. Vähintäänkin mielenkiintoista kuulla tuomariston mielipide niinkin henkilökohtaisesta asiasta kuin oma KOTI. Milla Alftania olen fanittanut sisustuksen maailmassa jo pitkään ja olin niin iloisesti yllättynyt huomatessani, että hän onkin yksi tämän kauden tuomareista. Millaa en ole koskaan tavannut, mutta mahtavaa olisi! Aika hauska yllätys ollut jo tuo TV:ssä pyörinyt mainos, missä on suurimmaksi osaksi ollut kuvamateriaalia juuri meidän kodista. Jokseenkin jännä katsoa tuomareita ja omaa kotia televisiosta, omassa kodissaan. Tällä kaudella on ollut kisassa mukana taas toinen toistaan upeampia lukaaleja! Hieman hassulta tuntuu ajatus, että meidän kompakti paritaloasuntomme on mukana kilpailemassa. Mielenkiinnolla odotan, mitä pisteitä tuomaristo antaa ja näkevätkö he kodissamme jotain mistä eivät pidä tai jotain mikä ei tänne kuuluisi, tai mikä ei olisi tyyliltään yhtenäistä tai missä persoonamme eivät välittyisi jne.... Apuva! :D

 

Kauhun, jännityksen ja innostuksen tunteet, kaikki iltaa kohden valloillaan! Terassin saimme valmiiksi aamuyöstä juuri ennen kuvauksia ja mietin, että olenko kolmen tunnin yöunien jälkeen osannut sanoa kameralle mitään järkevää! Minulla ei oikein ole muistikuvaa haastatteluosuudesta, saatika omista vastauksistani :) Kuinkahan väsyneiltä me miehen kanssa ohjelmassa näytetään!?

 

Nyt pääsette vihdoin kurkkimaan koko kotiamme videokameran kautta. Sellaista postausta olettekin minulta aiemmin toivoneet, jossa saisitte vielä selkeämmin hahmotettua missä mikin huone ja tila sijaitsee. Osaattekos muuten arvata mihin punaisen maton pistimme? 

 

12.jpg

Tämä leipää mutustava, iloinen neiti tänään televisiossa, kuten perheemme muutkin lapset! Muistathan katsoa Suomen kaunein koti klo 20.05 MTV3. 

Laittakaahan ihmeessä kommenttia ja ajatuksia myös ohjelman jälkeen. Minä täällä jänskään!

 

Suvi