Ennakkotiedoista poiketen sainkin juuri jonkin verran omaa aikaa, sillä molemmat tytöt ovat nukkumassa, yhtäaikaa!!! Jeeesss!!! Yleensä isompi ei edes vedä päiväunia ja jos vetää, niin ei tällaista luksusta tarjoudu, että samaan aikaan nukkuisivat. Ja mitä tekee äiti, tulee heti blogia kirjoittamaan, kun sai taas pienen innostuksen Instagramia selailemalla. Lupasin, että seuraava postaukseni on kattaus, mutta tässä tuleekin nyt ensin kuvia puutarhahuoneesta, kun ne olivat tässä hollilla. Näitä kuvia että olekaan vielä nähneet, paitsi siinä videonpätkällä, missä minä höpöttelen kameralle. 

Tältä viherhuoneeni kuluvan kesän aikana näytti! Nyt jäljellä on enää mehikasvit ja pari yrttiä. Kiitettävästi sain käytetyä viljelmiäni ruoanlaitossa, aina niin kauan kuin onnistuin pitämään niitä hengissä ;)

13.jpg

15.jpg

 

2.jpg

 

16.jpg

14.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

17.jpg

19.jpg

18.jpg

21.jpg

20.jpg

Sellainen mukava pikkukoppero on tämä! Ens kesänä sitten taas jotakin uutta kasvamaan. Nyt koitan saada pidettyä vielä ulkona olevat tomaatit hengissä. Samoin ihanan muhkea laventelipuu on siirrettävä varmaan pian sisälle jos ens viikolla niitä yöpakkasiakin jo luvattu. Saas nähdä näkyykö tämä kasvihuone kuvauksissa, mielenkiinnolla odotan! 

 

Mukavaa viikonloppua!

 

Suvi