10015046_10152247547208187_783487772_n.j

Heissan! Kuten jo kerroinkin, niin tiistaina meille tulee toimittaja & valokuvaaja tekemään juttua kodistamme. Muutamia asioita ollut vielä kesken ja täällä yötä päivää koitetaan viimeistellä nurkat kuvauskuntoon. Ensi viikosta eteenpäin olenkin vilauttamassa teille blogissani ensimmäistä kertaa pojan huonetta, pientä kotitoimistoa & kodinhoitohuonettani. Myös eteinen on kokenut jonkinlaisen muodonmuutoksen. Täysin valmista ei tule sisustuksen osalta varmaan ikinä, mutta pyritään, että olisi edes sinne päin. Siivoilut minulla edelleen käynnissä ja pientä loppuviimeistelyä tarvitsee lasten takia tehdä varmaan vielä jokaikinen päivä. Kiitos Sinisiivoustuotteille mahtavasta yhteistyöstä! Tuli kyllä mopit ja rätit taas tarpeeseen. Nyt äkkiä takaisin hommiin, kun pikkuinen nukahti edes hetkeksi... Täytyy kyllä myöntää, että itsekin olen aivan kuoleman väsynyt. Toivottavasti tämän jälkeen sais otettua hieman unta takaisin. Kyllä voikin ihminen olla sekaisin pelkästä väsymyksestä. Katsotaan, kuinka kauheet silmäpussit multa kuvista sitten löytyy ;) Onneksi pääsin eilen käymään edes luottokampaajallani Napsissa. Postaus ja alennuskoodi tulossa viikon alussa myös teille, josko joku siellä ruudun toisella puolella olisi vaille hyvää kampaajaa Helsingistä :)

 

Ihanaa viikonlopun jatkoa lukijoilleni!

 

Suvi