Vielä on keskeneräistä, mutta tässä olisi tämän hetkinen tilanne kohta 5v. poitsun Juventushuoneesta. (Kuvat on nyt vähän sumeita... edelleen se järkkäri hakusessa. Ehkäpä ostan itselleni synttärilahjaksi jonkinlaisen, kun sais vaan aikaiseksi testailla). Tosiaan, tässä ei muuttaessamme huonetta alunperin ollut, vaan tila oli avointa alakertaa. Lisää oli lastenhuoneita kuitenkin saatava, joten rakensimme itse seinät ja ahtaan tilan vuoksi toteutimme huoneesta hieman eri mallisen, kun perus suorakulmiot. Kodinhoitohuoneelle ei jäänyt mitään suurta tilaa, (seinän takana) mutta eipä siitä olisi suurta tarvinnutkaan. Tulivat siispä nekin neliöt nyt parempaan käyttöön yhden lisähuoneen ansiosta. Pohjakuvan piirrän vaikka seuraavalle kerralle, kun esittelen huoneen täysin valmiina.  Ymmärrän, ettei tästä nyt varmaan ihan selviä miten tuo huone oikeastaan onkaan, mutta pääsette kärryille tästä erikoisesta huoneratkaisusta viimeistään sitten silloin.

Danito sai vaikuttaa oma huoneensa värityksiin ja teema on toteutettu hänen toiveidensa mukaan. Ei voisi paremmin alakerran kanssa enää yhteen sopia, kun mustavalkoinen väritys vallitsee myös muualla. Lisäväriä huoneeseen tuo okran/curryn keltainen, mikä on otettu myös lemppari jalkapallojoukkueen teemaväreistä. Vihdoin saadaan muuten poitsu ensi viikolla kotiin pitkältä Intian reissulta. Kiva nähdä hänen ilmeensä, että onko huone mieluinen ja mitä hän toivoisi sinne lisää. Vielä ei ollut valmista kun hän reissuun lähti, joten paljon tapahtunut siinä ajassa ja tämä on vähän kuin yllätys kotiin saapuessaan. Vaatesäilytys on ratkaistu, mutta kaappi hankkimatta, joten eiköhän siihenkin saada muutos ensi viikolla. Sitten kun tilassa on täysin valmista, niin esittelen huonetta vaikka uudemman kerran.

1.jpg11.jpg

 

9.jpg

3.jpg

4.jpg

Olin yhteistyössä ihanan Walldesignin kanssa ja valitsin heiltä mm. nämä ihanat printtikortit. Myöhemmin paljastus, että mitä muuta kivaa sainkaan ;)

 

8.jpg7.jpg10.jpg

6.jpg5.jpg

* Tapetti Bauhaussista

* Verho Valllilan Suvilahti/Prisma

* Työpöytä ja tuolit Ikeasta

* Printtijulisteet Raamiin.fi & Walldesign

* Päiväpeitto Ikea

*Mustat lelupussukat H&M Home

* Koristetyynyt H&M Home

* Matto Vallila/Kodin Ykkönen

 

Tässä lopussa vielä kuva täydellisestä tuolista, mitä olen hieman suunnitellut yöpöydäksi. Olisi kyllä ihana! Toinen vaihtoehto on, että jos löydän jostain hieman edullisemmin samantyylisen industrialhenkisen metallijakkaran, niin spreijaan sen itse keltaiseksi.

2.jpg

Miltäs pojan pieni huone vaikutti? Luuletteko, että on mieluinen sen nähdessään? Minua ainakin jännittää :)

 

Ihanaa viikonloppua!

Suvi