Aivan mielettömän ihania vastauksia keväästä, kiitos kaikille osallistujille! Olitte todella kivasti kirjoittaneet ja perustelleet pohdintojanne. Hyvin samanhenkisiä ajatuksia keväästä, kuin mistä itsekin iloitsen ja mikä on mielestäni tässä vuodenajassa parasta. 

8.jpg

Ihan kamalan vaikeaa oli pelkästeen hyvien joukosta valita. Äitini kanssa luimme vastauksia läpi, kun mummi ollut täällä viikonlopun kyläilemässä. Päädyimme nyt seuraaviin, koska myös meitä ne koskettivat; 

 

Riina kirjoitti 29.3.2014 klo 11.06 Tuhoa
Parasta keväässä on lupaus kesästä, joka ei kuitenkaan ole ehtinyt vielä alkaa ja kaikki ihana on vasta edessä. Kevään juhlapyhät (pääsiäinen, vappu ja juhannuskin) ovat kyllä parhainta ehkä koko vuonna.
 
Laura kirjoitti 27.3.2014 klo 15.43 Tuhoa
Varmaan edellä mainittu jo kaikki perus jutut eli valo, lämpö, lähestyvä kesä. Itsekin lapsiperheen äitinä lisään listaan vielä sen, että ihana kun ei tarvitse laittaa lapsille niin paljoa päälle kun menee ulos! :D ja ihana itsekin kaivella esiin kevättakit, vielä kun maa vähän lämpiäisi niin saisi balleriinat ja avokkaat käyttöön ♥ pyöräilykausikin korkattiin hetki sitten, kunhan jätskikiskat saataisiin vielä katukuvaan niin avot!
 
 
Onnea voittajille! Teille lähtee 5 lippua molemmille ja saatte viedä ystävännekin messuille. Laittakaa minulle mahdollisimman pian sähköpostia suvi@suvisvilla.fi niin saan teille Kevätmessujen liput postiin :)
 
 
Aurinkoista lauantain jatkoa!
 
Suvi
 
EDIT: Riinasta ei valitettavasti tiistaihin meneessä kuulunut ja messut alkavat jo ylihuomenna. Uudeksi voittajaksi on arvottu siispä Heta! Onnea :)