Heippa! Kylläpä taas on hektinen viikko takana, eli ei mitään uutta toisin sanoen ;) Lapset hieman sairastelleet, mutta onneksi mies on nyt talvilomalla, joten hieman apua hänestäkin. Muutamana aamuna olen jopa saanut nukkua pitkään ja se jos mikä on luxusta se!

 

Ja asiaan... Meillä on kotona vielä kolmaskin vessa ja tätä en ole aiemmin kuvissa näyttänytkään. On näissä pestävää, kun joka kerroksessa saa pönttöä puunata. Mustavalkoisesta alakerrasta löytyy tällä hetkellä tällainen.

pinnoitee.jpgpinnnoite.jpgpinnoite.jpg

Ensi viikon alussa tuo limenvihreä lattia ja seinä saavat kylkeensä semi kiiltävää mustaa! :) Samalla maalaamme katon ja jalkalistan vitivalkoisiksi. Mustavalkoinen wc jatkaa kohta siispä samaa linjaa tämän alakerran värimaailman kanssa. Mielenkiinnolla odotan, kuinka pikkuveskin ilme muuttuu ja vieläpä pienellä vaivalla. Aiemmat postaukset wc:n pinnoituksestamme löydätte täältä ja toisen täältä.

Primavistapinnoitteet tulee tämänkin vessan työstämään, niin ei meidän tarvitse lähteä repimään vanhoja hyväkuntoisia laattoja irti. Harmi tosiaan vain, että eivät vastanneet omaa makuamme värimaailman puolesta. Onneksi kuitenkin homma hoituu nyt nopeasti, näpsäkkäästi ja edullisesti. Tämä ei ole mikään mainospostaus, mutta pakko sanoa, että olen ollut tuohon keskikerroksen vessaan enemmän kuin t y y t y v ä i n e n ! Innolla siispä odotan ensi viikkoa ja sitä, että saadaan viimeinenkin alakerran tila jatkamaan samaa linjaa sisustuksen osalta. Pappelinan musta tähtimatto on tilattuna tänne, muuta ihmeellistä tuskin laitan. Kiva esitellä teille muutos sitten muutaman viikon päästä!

 

Mukavaa loppuviikkoa!

Suvi