Heippa! Nyt on ristiäiset juhlittu ja selvisin kaikesta siivousurakasta & järjestelyistä hengissä. Univelkaa taitaa tosin olla jo monen viikon edestä. Olen Alessian syntymästä lähtien nukkunut 5-6 tunnin yöunia ja hyvänä yönä 7 tuntia on luxusta. Kaikkeen tottuu, kun ei ole paljon vaihtoehtoja ;) Bloggaaminen jäänyt valitettavasti ajan puutteen takia taas vähemmälle, vaikkakin minulla olisi liuta postauksia mitä olen suunnitellut tekeväni.

* Alessian Fiji henkisistä ristiäisistä tulossa kuvamateriaalia pian, kunhan saan ne reilut 200 kuvaa käytyä ensin lävitse.

* Ennen ristiäisiä aika meni siivoillessa ja remppasin vielä edellisinä öinä mieheni kanssa erityisesti tuota Erinin huonetta. Myös minun vaarini, eli Erinin isovaari oli täällä yhtenä päivänä apuna mm. maalaus ja tapetointihommissa. Nyt mm. se ihana heräteostoksena hankittu tapetti on löytänyt paikkansa... sitä pian erillinen postaus.

* Sitten olen saanut olla mukavassa yhteistyössä Raamiin.fi verkkokaupan kanssa. Aika pitkälti heiltä saadut kivat jutut siivittivät Erinin huoneen muutosta. Tästä tulossa oma postauksensa pian myös.

* Hämeenlinnassa oleva merellinen hoitola&kampaamo muutoskohteeni alkaa olla loppusuoralla ja sieltä kuvamateriaali odottaa julkaisuvuoroaan.

* Alakerrassa tapahtunut paljon ja täältäkin useampia otoksia olisi tulossa.

Kukahan mulle voisi ajaksi muuttua? ;) Katsoittekos eilen taas Putouksen? Meillä se kuuluu aina jokaiseen lauantai-iltaan, kun Erinin ja Alessian kanssa naureskellaan hahmoille. Eilen erityisen mahtava oli kyllä tämä Putoushahmojen parodia toinen toisistaan :)

 

Ja sitten asiaan. Kello oli taas yöllä jotain 02 kun minä aloitin maalaamaan Erinin huoneessa maalatun vaaleanpunaisen seinän päälle hopealasyyria. Hetken sudilla huiskiessani meni hermo, kun seinä näytti enemmän ja vähemmän likaiselta. Siinä sitten miehelleni kitisin, kuinka joudun huomenna maalaamaan kaiken uusiksi ja sen vaaleanpunaisen varmaan takaisin, kun ei tästä mitään tule. Koin tavallisen, yksivärisen vaaleanpunaisen todella tylsäksi, joten halusin seinään jotakin mitä taisin kutsua `sävähdyttäväksi`.

1454856_10152155790638187_1675462331_n.j

Mieheni katosi hetkeksi alkakertaan ja tuli sraypurkkien & maalipönttöjen kanssa takaisin. Siinä sitten katselin suu auki, kun musta spray valloitti lastenhuoneen seinää :) Ei tuossa vaiheessa ollut väliä, että meneekö pilalle vai ei, kun seinä ei mielestäni ollut hyvä alunperinkään. Päätimmekin sitten kokeilla kaikkea hyvin erikoista... telasimme ja roiskimme erilaisia maaleja seinään. Tässä sitten lopputulos TADAA!

1234584_10152155790818187_806932284_n.jp1504147_10152155791613187_403992305_n.jp

Pitänee kuvata seinässä oleva kiilto vielä joskus ihan myös päivänvalossa ;)

sein%C3%A4.jpg1798749_10152155791743187_2081293375_n.j

En osaa sanoa, että onko seinä ruma vai kaunis, mutta mielenkiintoinen ainakin. Ja pääasia, että oli hauskaa. Nyt on rohkea lopputulos ja ainahan sitä voi maalata päälle, kun alkaa kyllästyttämään. Tiedän, että osa teistä ajattelee, kuinka vikaan nyt on menty, mutta ei haittaa. Tämä on meidän omin kätösin taiteiltu yöllinen seinätaideteos ja pääasia, että hauskaa oli! :) Ei sisustus ole aina niin vakavaa ja pitää uskaltaa kokeilla, antaa mennä. Nyt katselemme tätä seinää ja joskus halutessani voisin viedä seinän epätasaista väritystä vieläkin pidemmälle. Eriniltä tuli onneksi kivoja kommentteja ja hän on usein käynyt seinää jostain syystä taputtelemassa.

Uskallanko kysyä, että mitäs olette mieltä? :)

 

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle! <3

Suvi

 

EDIT: Vielä yksi yöllinen lisäkuva koko seinästä :)

1801036_10152155794718187_1304689212_n.j