Katselin pitkästä aikaa kotisivujani. Mietin, että kohta sinne voisi lisäillä täältä uudestakin asunnosta kuvia. Selailin läpi sisustuspuolen galleriavalikkoa ja etenkin syynäsin kuvia vanhasta Hämeenlinnan talostani. Luopuminen jokin aika sitten oli kamalaa ja nyt yhtäkkiä havaihduin siihen, että en kaipaa sieltä mitään! Enpä olisi uskonut ettei tunnu miltään, vaikka joskus sitäkin kotia niin rakastin. Katselin kaikkia valitsemiani pintoja, laattoja ja etenkin sitä ruskeaa väriä, mitä oli silloin paljonkin. Samalla katselen nyt pintoja täällä ja kaikkea tätä ihanaa valkoista mitä täällä näkyy. Tämä on niin KOTI! <3 En voi samana päivänä edes verrata sitä tyytyväisyyden ja onnentunnetta mikä minulla on tässä kodissa verrattuna edelliseen. Ei ole minkäänlaista ikävää Hämeenlinnaan, saatika tuohon tekemäämme taloon. Tämä nykyinen koti on sisältä täysin minua... tämä on tyyliseni ja omannnäköiseni, meidän perheemme näköinen koti. Täällä on niin hyvä olla. Seesteinen ja onnellinen ilmapiiri vain täydentää ja voimistaa tätä tunnetta mihin juuri näiden kahden talon välillä havahduin. En ole huomannut edes ajatella, etten kaipaisi mitään, joten tällainen ahaa-elämys tähän kohtaan oli aika hauska juttu.

Koen olevani nykyään myös kehittyneempi, parempi sisustaja. Olen löytänyt entistäkin enemmän oman tyylini, missä yhdistelen erilaisia asioita yhteen. Tässä kohdassa varmaan täytynee taas todeta myös vanha fraasi "koti on siellä missä sydän on". Erin monta kertaa tokaissut, kuinka ollaan "uudessa, ihanassa kodissa" <3 Ja ihanaa täällä onkin <3 Kiva, että muru välillä isillä (edit) käydessään kuitenkin pääsee sinne syntymäkotiinsa, missä äidin henki ja kädenjälki on aina jonkin verran läsnä turvaa ja lämpöä tuomassa :)

 

5.jpg4.jpg

Mitäs pidätte tästä mun kasvikokeilusta? Ehkä aavistuksen verran liian paljon vie tilaa kaksi puuta, mutta saa nyt nähdä, että siirtyvätkö vielä muualle. Mitä mieltä te olette? Alunperin ostin nämä puut tuohon terassille, mutta koska terassi ei nyt juuri ole käytössä ennen kesää, niin ajattelin, että kokeilen näitä sisälle. Koristekivet vielä puuttuu.

3.jpg1.jpg2.jpg6.jpg

Muutamina sunnuntai päivinä olen ollut Hämeenlinnassa tekemässä merellisen hoitolan sisustusta. Tänä sunnuntaina oli poikkeus, kun vanhempani tulivat meille kyläileen ja siivosimme yhdessä äitini kanssa tuon alakerran. Paljon tosiaan tapahtui edistystä eilen ja tänään tuonne loungetilaan viedään nojatuolit ja pöytä. Sauna sekä kylpyhuone on nyt kunnolla siivottu katosta lattiaan ja kohta pulahdetaan ensimmäistä kertaa poreisiin. En aina ole edes muistanut, että meillä on sellainen, kun emme ole aiemmin päässeet ammetta testailemaan. Erin on aivan innoissaan, kun kerroin mihin hän kohta pääsee. 

Jee! Ihanaa iltaa myös muille! :) Palailen taas jahka kerkiän.

suvi1.jpg