Voih minua onnellista! :) Olipa ihana saada mahdollisuus tehdä yhteistyötä kotimaisen Nordic Collectionin kanssa. Sain kunnian valita heidän upeasta mallistostaan muutamat tuotteet kotiimme. Kaikki tekstiilit on tehty kotimaisena alusta loppuun asti. Nordic collectionin oma verkkokauppa toimii osoitteessa www.kullanmurut.fiTuollapa muuten vasta ihania juttuja on...löytyy tapettia, tarroja ja vaikka mitä!

Oli muuten aivan älyttömän vaikea tehdä valintaa, kun kaikki heidän tekstiilinsä ovat niin suloisia, että olisin ollut valmis kotiuttamaan meille vaikka kaikki! Kovasti olisin tykännyt Daniton huoneeseen näistä mustavalkoisista petivaatteista ja tyynyistä. Etenkin nuo stereotyynyt ja kamerat olisi olleet hauskat! Ihastuin myös pöllötyynyihin. Erinin huoneeseen minua houkutti kovasti etenkin Marokkotyynyt ja tähtipeitteet.

Alessialla nyt oli kuitenkin eniten tarvetta petivaatteille ja erityisesti päiväpeitolle, joten hänen hyväkseen päätin tilanteen ratkaista. Nämä alla olevat tuotteet nähdessäni tiesin, että ne on ainakin saatava! :D

7.jpg

Mitäpä muutakaan pienelle prinsessalle! <3

9.jpg10.jpg4.jpg

Tämä Little friend seeprahelistin on niin suloinen! Voin vaikka vannoa, että meidän neiti hymyili kun sai tämän kainaloonsa :D

3.jpg

Muut ihanat Litlle friend -helistimet löydät täältä.

 

6.jpg

Valkoisen kanssa yhdistynyt pinkki tuo pienen väripilkun makkariimme.

1.jpg2.jpg8.jpg

Kyllä kelpaa neidin näissä lakanoissa köllötellä. <3 Laadukasta jälkeä!

5.jpg

"Yrityksemme on saanut alkunsa rakkaudesta lapsiin, sisustukseen ja käsillä tekemisen ilosta. Tuotteemme syntyvät meidän oman innostuksemme seurauksena ja ne suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä alusta loppuun. Näemme lastenhuoneet kauniina ja mielikuvistusta herättävinä tiloina. Tuotteemme syntyvät suomalaisten metsien keskellä ja luonto toimii meillä tärkeänä inspiroivana voimana. Mallistomme tarjoaa niin perinteisiä tyttöjen ja poikien lempiaiheita kuin myös moderneja graafisia kuoseja, joita me sekoitamme rohkeasti keskenään. Tavoitteenamme on luoda iloisia, värikkäitä ja yllättäviäkin lastenhuoneen sisustustekstiilejä, joista uskomme olevan asiakkaillemme iloa pitkäksi aikaa.

Löydät meiltä myös graafisia yhteensopivia tekstiilituotteita, joita voi hyvin käyttää niin lastenhuoneessa kuin myös muualla. Osa tuotteista, kuten laukut, meikkipussit ja helistimet soveltuvat erittäin hyvin omaan käyttöön tai lahjaksi.

Olemme sopivasti lapsimielisiä ja meillä on onnea tehdä töitä rakkaan asian parissa sekä luoda omaa visiota vastaavia tuotteita. Saamme vaikutteita ja insipaariota kaikkialta. Pyrimme tekemään sellaisia tuotteita, jotka olisivat lapsille iloksi ja joissa aikuistenkin silmä lepäisi".

Teksti lainattu Nordic Collectionilta.

 

 Ihastuitko? Vielä ehdit tehdä omat tilauksesi pukinkonttiin täältä! :)

Facebookissa voit tykkäillä täällä.

Kaunis kiitos Nordic Collectionille upeista tekstiileistä mitkä tulivat juuri sopivasti pikkuprinsessallemme käyttöön <3 Kylläpä olikin kiva kotiutua vastasyntyneen neidin kanssa, kun näin ihanat lahjat odottivat postissa.

(Postaus toteutettu yhteistyössä Nordic Collectionin kanssa. Prinsessapäiväpeitto, Tähtipussilakanat & Little friend helistin saatu yhteistyökampanjan kautta).

suvi1.jpg