Pitkään katselin erilaisia leipäpusseja tuossa keittiön pöydällä ja jotenkin ne tekivät aina sellaisen sekaisen ja ruman vaikutelman. Probleema piti nyt pikaisesti ratkaista ja googlettelinkin netistä erilaisia leipäkoreja & leipälaatikoita. Vain muutamat oli mielestäni kivoja, mutta tämä hankintani nousi ehdottomasti ylitse muiden.

+leip%C3%A44.jpgleip%C3%A48.jpg

Tämä Joseph Josephin designlaatikko saikin nyt meiltä uuden kodin. Stockalta bongasin sen teräksisenä ja onneksi Kori.fi sivustolta meille sopivampana valkoisena värinä. Laatikko on kestävää melamiinia ja kansi puuta.

leip%C3%A49.jpgleip%C3%A45.jpg

Täytyy todeta, että laatikko on käytössä enemmän kuin kätevä. Se on sopivan kokoinen (35x18x20cm) ja pitää leivät tuoreina. Kannesta on helppo nostaa ja toiselta puolelta löytyy käytännöllinen leikkuulauta.

leip%C3%A42.jpgleip%C3%A46.jpgleip%C3%A41.jpg

Muruset saa urien takia helposti karistettua.

leip%C3%A43.jpgleip%C3%A47.jpg

Jos nyt leipäkorista voi sanoa, että se on kaunis, niin tämä on kyllä kaunis! Se on mielestäni meille kuin tehty tuohon tasolle :) Ihanaa kun ei enää useat leipäpussit ja värikkäät pussukat pyöri pöydillä.

 

Mukavaa myöhäisiltaa Teille!

suvi1.jpg