Moikka! Me ollaan kotona!!! Aivan tuhannesti kiitoksia kaikista ihanista ja lämpimistä onnentoivotuksistanne. Tuntui todella hyvältä niitä saada ja oli ihana lukea onnitteluita sairaalassa ääneen myös miehelleni. Kiitos, kun elätte mukana :D Elämä on sellaista euforiaa tällä hetkellä et huh huh :D Olemme niin onnellisia pienestä tulokkaasta. Hän on niin todella ihana, täydellinen!!! Ei vain ole sanoja tällä hetkellä kuvaamaan tätä onnen ja kiitollisuuden tunnetta. Minulta on muutamat pyydelleet jonkinlaista synnytyskertomusta, sillä olen oman henk. koht. Facebookkini puolella paljastanut, että kaikki ei sujunut ihan kuten olimme suunnitelleet. Palaan tähän lähipäivinä, kun olen saanut hieman hengähtää. Pakko myöntää, että on itsenikin mielestä mielenkiintoista lukea toisten äitien synnytyskertomuksia, etenkin raskausajan loppupuolella oli. Katsotaan minkälaisella otteella lähtisin tätä asiaa käsittelemään...

 

Nyt kuitenkin itse otsikointiin. Olin askarrellut lapsille joulukalenterit paperipussukoista ja erilaisista nauhoista. Ne olivat täällä valmiina ja vihdoin eilen illalla sain ne tuohon palkkiin ripustettua. Samalla päästiin jo Danin & Erinin kanssa avaamaan kerralla parikin pussia. Joulukuun ensimmäinenhän on ylitetty, mutta pitkän sairaalassaolon takia en ole vielä meille kuusta saanut, ehkä tänään :) Eipä tässä ajan puolesta kiire ole, muuta kuin itselläni ;)

1.jpg3.jpg

Fiskarssin kuvioleikkurit on ihan huippujuttu!

2.jpg

7.jpg

Tällaisia otuksia namien kera meni pussukoihin odottamaan avaajaansa

 

5.jpg4.jpg6.jpg

Mitäs tykkäätte ideasta? Oli pakko laittaa nuo tuohon ylös ettei lapsoset käy ominpäin pussukoita repimässä :)

suvi1.jpg