Sain jo jokin aika sitten osallistua Lapsille.com verkkokauppan kanssa toteutettavaan ihanaan yhteistyöhön. Pakko mainita, että olen minäkin yksi toope, kun valitsemani valaisin oli minulla pitkään postissa hakematta. Kotiin tuli kyllä kirje, että lähetys saapunut ja minä vain kuvittelin sen olevan lapselleni ostettu joululahja Stockalta, kun ei lähettäjää näkynyt :D Eipä ollut kiirettä pakettia noutaa, kun jouluun vielä tovi aikaa ;) Vihdoin koitti päivä kun marssin viime tingassa postiin ja vastassa olikin tämä ihana laatikko!

6.jpg

Kampanjan pohjalta hetken pingviinin ja norsun väliltä arvottuani valikoin kotiimme aivan ylisöpön italialaisen Ramin Razanin suunnitteleman desingnorsuvalaisimen. Kyllä Erin on ollut onnessaan :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

 

Veikeät Zzzoolight eläimet valaisevat pienten nukkujien öitä.

Zzzoolight valaisimet ovat turvallisia ja kestäviä - valaisimet on valmistettu kestävästä läpikuultavasta polypropeenista, ne eivät lämpene ja origamityylisen rakenteensa vuoksi ne ovat joustavia eivätkä pelkää esim. lattialle putoamista.

Norsu pöytävalaisimen mitat : 35 x 27 x 25 cm

Teksti Lapsille.com

 

Muutaman päivän norsu on tuolla lastenhuoneessa katsellut meidän maailmanmenoa. Erin sytytellyt katkaisijasta sitä itse päälle ja pois. Iltasadun jälkeen sille, kuten myös muille leluille ja unikavereille on toivoteltu hyvää yötä <3

3.jpg

5.jpg

2.jpg

1.jpg

7.jpg

8.jpg

4.jpg

Etenkin näin joulun alla kannattaa kurkata myös Lapsille.comin muita ihania sisustustuotteita. Nuo nukkekodit olisi ainakin meidän neidin unelma, kun tällä hetkellä tykkää kovasti leikkiä kaikilla pienillä hahmoilla ja figuureilla. Pakko tunnustaa, että en ole oikeastaan ostanut vielä ensimmäistäkään joululahjaa, joten täysin tavoistani poiketen ainakin meikäläisellä tulee tänä vuonna kiire. Tässä siispä yksi hyvä sivusto, mistä lähteä shoppailemaan, kun en itse tuonne kaupoille pääse ;)

Lapsille.comissa on muuten Facebookin kautta paljon tykkääjiä ja sinne onkin helppo liittyä muiden mukaan tästä.  Myös Zzzoolightin omat Facebook sivut löytyvät täältä. 

 

Suuri Kiitos niin CASAlle, kuin Lapsille.com verkkokaupalle tästä yhteistyössä saadusta valaisimesta ja tuoteyhteistyökampanjasta.

Touhukasta tiistaita!

suvi1.jpg