keitti9jpg.jpg

Sama valkoinen linja jatkuu <3

keitti8jpg.jpg

Koko kodin ainoa sisustustarra löytyy tästä ruokailupöydän jalasta. Muistatteko kuinka paljon sisustustarroja minulla oli entisessä asunnossani!? ;)

 

keitti5jpg.jpg

Octovalaisin <3 

 

keitti2.jpgkeitti4.jpg

Pappelinan Svea. Matto mikä pysyy paikoillaan, on helppo puhdistaa ja on väriltään oikeasti valkoinen. 

 

keitti12jpg.jpgkeitti7jpg.jpg

keitti10jpg.jpgkeitti1.jpg

keitti11jpg.jpg

Kurkistus verhon taakse. Tässä syy, miksi olen päätynyt Stockan silkkiverhoihin myös keittiössä. Harvemmin keittiön ruokapöydän yhteydessä käytetään sivuverhoja, mutta jotain piti keksiä kun halusin putket piiloon. Nyt jälkikäteen ajateltuna tykkään todella paljon juuri tästä ratkaisusta ja on ainakin erilainen kuin usein nähdyt valelaskosverhot, mitkä itsellänikin oli edellisessä kodissa. Sama linja jatkuu taas :) Tarkkasilmäiset ehkä huomasivatkin, että verhot on tosiaan vedetty puoliksi. Kokonaisena ne olisivat olleet aivan yli-isot ja muhkeat tähän tilaan. Saman tein myös makkarin pukeutumisnurkkauksessa oleville verhoille. Kahdesta sivuverhosta tulikin näin ollen neljät! Muissa ikkunoissa silkit ihan omana itsenään ja juuri niin muhkeina, kuin kuuluukin. Makkari KLIK.

keitti3.jpg

Svea kätevä myös ruokapöydän alla. Rikkakihvelillä ja tiskirätillä lähtee kaikki sotkut! Suosittelen etenkin lapsiperheisiin :)

 

Kysytäänpäs nyt mielenkiinnosta, että miltä näyttää? Mikä fiilis teille välittyy?

suvi1.jpg