VAROITUS!

En juuri ole käyttänyt Huutonettiä tai Tori.fi palvelua aiemmin, kunnes syksyn alussa rohkaistuin huutamaan kyseisiltä sivuilta itselleni ihanat laukut. (Kirjoitin asiasta postauksenkin joskus, kun mietin minkälaisen laukun syksyksi tarvitsen). Tein kaupat samoihin aikoihin tunnistautuneilta käyttäjiltä, kun kaksi ihanaa ja erilaista laukkua tuli vastaan (en osannut päättää, joten ostin molemmat). Sivustoillahan tapana on, että kun ostaja maksanut tuotteen niin myyjä lähettää sen (jos haku ei mahdollinen). Jotenkin kuvittelin, että tunnistautuneisiin käyttäjiin voisi "luottaa". Valitettavasti kaikki heistäkään ei ole kunnollisia ihmisiä. Todella pistää vihaksi minkälainen tuuri meikäläisellä! Sen kerran kun jotain ikinä olen kyseisten sivujen kautta hankkinut, niin molemmat ovat huijareita! Ilmeisesti nämä huijarit ovat nopean rahan tarpeessa, kun eivät välitä kiinnijäämisestään. Vaikka minulla tuskin heidän oikeita nimiään on tiedossa, niin poliisi viimeistään on ne tilitietojen avulla saanut. Nyt rikosilmoituksen tehdessäni selvisi, että muiltakin ostajilta jäänyt saamatta niin ostokset, kuin rahat. Tietenkin asiasta viisastuneena ei enää tulisi mieleenikään huutaa mitään tuotetta eri kaupungista, vaan tästä lähin haen kaiken itse paikan päältä. Haluankin siis vain nyt teitä ihania lukijoitani varoittaa, että kannattaa olla tarkkana ja toivoin ettei teille käy kuten minulle.

image.jpg

Tämän ihanan DKNY:n laukun ostin Tampereelta, eipä tullut koskaan perille. Pitkään myyjä jaksoi keksiä kaikenmaailman selityksiä ja vastailla sähköpostitiedusteluihini siitä miksi laukkua ei kuulu. Paras selitys taisi olla se, että hän on suljetulla hoitojaksolla, eikä siksi voi tätä lähettää. Kerroin tekeväni asiasta pian rikosilmoituksen jos laukkua ei kuulu ja annoin vielä viimeisen mahdollisuuden myös rahojen palautukseen. Eipä kuulunut henkilöstä mitään. 

 

lataus.jpg

Tämän kauniin, konjakkisen Michael Korsin osto oli vieläkin huvittavampi tarina! Myyjä on blogini lukija!! Hän kuulemma ahkerasti blogissani vierailee ja kertoi olleensa minulla aikoinaan myös ripsiasiakkaana. Oikein tuntui mukavalta ja luotettavalta ihmiseltä sähköpostiviestien perusteella. Laittoi minulle erikseen onnitteluviestin jopa naimisiinmenoni johdosta, sillä oli asian blogistani bongannut! Kuinka röyhkeää toimintaa!!! Tämä nainen asustelee Akaalla ja kaikkien selitysten jälkeen myös häneltä jäi minulle lähettämättä niin laukku kuin rahat!

Jos sinä nimeltä mainitsematon henkilö luet nyt tätä blogistani, niin todella toivon, että voit vielä toimia oikein! Todella toivon myös, että HÄPEÄT!!!  

 

Facebookin puolella olen laittanut asiasta linkkiä jakoon, josko joku tuntisi tai edes muuten vaan saataisiin sanaa kiertämään. Huutonet & Tori.fi on kiva ja hyödyllinen sivusto kaupankäyntiin ja on todella harmillista että tämän kaltaiset huijarit pilaavat myös rehellisten kauppiaiden kaupat. Tarkouksenani olisi pian itsellänikin laittaa paljon tavaraa myyntiin, kun muuton yhteydessä on tullut hankittua jonkin verran uutta. Toivottavasti blogini avulla pystyn tavoittamaan asian tiimoilta mahdollisimman paljon ihmisiä ja muut välttyisivät tällaisilta ikäviltä kaupoilta!

 Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia?

suvi1.jpg