eteinen2.jpgeteinen.jpg

eteinen1.jpg

Eteinen on asunnossamme todellinen murheenkryyni, sillä pieneen välieteiseen ei mahdu juuri mitään ja tässä sisäänkulussa itse asunnon puolella on hieman sama homma. En haluaisi alkaa täyttämään sitä millään kaapeilla, kun ei siihen oikeastaan edes sellaista mahdu. Ei ainakaan jos haluaa saada tuon wc:n oven kunnolla auki. Hieman vielä pohdinnassa, että kuinka tämä ongelma tullaan ratkaisemaan lähinnä säilytystilan osalta. Talvivaatteita, kenkiä, kaulaliinoja, pipoja, hanskoja ja laukkuja on 5 henkisellä perheellä aikas paljon...!

 

Muutenkin koen eteisen tärkeänä kodikkuuden kannalta. Se on ensimmäinen tila mikä ottaa vieraat ja asukkaat vastaan. Onnistunut, kaunis ensivaikukutelma on sisustuksessa mielestäni aika oleellinen asia ja on kurjaa jos eteistila täytyy epäsiististi tukkia kaikenmaailman vaatteilla mitä ei piiloon saa :( Nyt eteinen on vielä toistaiseksi siisti ja jatkaa samaa linjaa kuin mitä muualla keskikerroksessa.

eteinen3.jpg

Tämän hetkinen tilanne on se, että takit ja muut tarpeelliset odottavat vielä jätesäkeissä paikkojaan. Nyt käytössä olevat vaatteet on väliaikaisesti lähinnä survottuna tuohon pikkueteiseen. Katsotaan, että kuinka tämä homma vielä myöhemmin ratkeaa ;)

eteinen4.jpg

Mustat Happy Lightsit siirtyivät olohuoneesta eteiseen. Vitivalkoiset menivät mustien tilalle olohuoneeseen. Ennen eteisen peiliä korostanut luonnonvalk./valk./hopea pallovalolajitelma on yläkerran rappusen kaiteessa :) Nyt kaikki Happy Lightsit mielestäni löytäneet omat paikkansa. Mustat sopii eteiseen mainiosti, etenkin nyt kun ostin Oma Koti Valkoisen Miialta tuon hänen maalamansa DIY jakkaran. Juuri sopivan kokoinen ja siro tuossa eteisessä. Äsken ulos lähtiessäni tulikin penkki taas todella tarpeeseen, sillä en itse saanut sukkia ja kenkiä jalkaan. Mieheni piti ne minulle pukea, mutta pääsinpähän istumaan muualla kun lattialla (mistä en myöskään pääse ylös ilman tukea)... :) hih! On tämäkin!

Vallilan vaalenaharmaa matto on siirtymässä pian Daniton huoneeseen ja eteiseen tulossa samaa valkoista Pappelinan Sveaa kuin muualla. Matot olleet todella ihania ja niin helppoja pitää puhtaana. Jopa ruokapöydän alla pysynyt täysin siistinä ja valkoisena! Tuo meidän eteinen ainakin kerää kuraa ja lehtiä, joten muovimatto onkin todella hyvä ratkaisu väristään huolimatta. Todella käteväksi olen kokenut mattojen pyyhkimiset ja harjaamiset, siksi päätös vielä neljännen Svean hankkimisesta oli helppoa. Jatkuupahan sitten muutenkin asunnossa yhtenäinen linja koko lattiapinta-alalla. Tuleva Svea onkin oikein kunnon käytävämatto sillä kokoa on peräti 70x400 cm. Täytyykin tehdä erillinen postaus jahka matto saapuu :)

 

Nyt jatkan tuota eteisen pähkäilyä ja nettisivujen selailua erilaisten säilytysideoiden muodossa. Vinkkejä saa toki antaa jos tulee jotakin mieleen. Lähinnä jokin kapea ratkaisu, muu kuin kenkäkaappi voisi olla sellainen mihin tarttuisin ;)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille :)

suvi1.jpg