ol17.jpg

Joulua tulee, pikkuhiljaa. Nyt on Erinin kanssa koristeltu nurkassa kököttävät pähkinäpuunoksat. Puut tosin siirtyvät joulukuun ensimäisenä johonkin muualle, sillä kuusi tulee tuohon tyhjään tilaan, kun ei sille parempaakaan paikkaa ole. Tuossa se on ainakin niin sanotusti paraatipaikalla ja näkyy koko huoneistossa <3 Nyt vielä keksittävä, että mihin nämä oksat siirrän :) Ovat hieman liikaa tuossa nurkassa yhtäaikaisesti, vaikka hyvin mahtuisivatkin.

ol21.jpg

Näin kurjasti on aina välillä kun ei saa johtoja piiloon. Onneksi pienenä hämäyksenä niihin ei niin paljoa kiinnitä nyt huomiota, kun kaunis lasimaljakko ja puunosat keräävät katseen. Tämän takia nuo risut alunperinkin tuon paikkansa löysivät ;)

 

ol15.jpg

ol2.jpg

Tästä tämä joulu lähtee, huomenna luvassa toinen koristepostaus ;)

suvi1.jpg