lamppu2.jpg

Kävin viime viikolla Ikeassa ja kerroinkin jo aiemmassa postauksessa jalkalamppuhankinnastani. Tässä se nyt olisi;Hektar. Liikkeessä pähkäilin tätä tummaa väriä ja sitä, että tuleeko meille ihan liikaa mustaa. Nyt kun lamppu on olkkarissa paikoillaan, niin olen sitä mieltä, että tämä jalkalamppu juuri tämän värisenä vain ryhdittää tuota nurkkaa ja koko olohuonetta. Aiemmin mietin, että olisin maalannut lampun valkoiseksi ja sitä olisinkin teiltä kysellyt, että kannattaako? Nyt tosin olen itse sitä mieltä, että ei missään nimessä kannata ja valkoinen lamppu vain hukkuisi tuohon nurkkaan. Ootteko samaa mieltä? Mustana tämä on mielestäni paljon tyylikkäämpi ja tuleekin elävästi mieleeni Muuton vastaavat designlamput. Muotoilultaan Ikean Hektarit edustavat paljonkin samaa tyyliä, huomattavasti edullisempana tosin.

lamppu1.jpg

Ihana, ylellinen ja super pehmoinen torkkupeite lähti samalta reissulta mukaani, kun piipahdin myös Jumbon Stockalla. Huopa on oikeasti valkoinen valkoinen, eikä ollenkaan taivu keltaiseen, eli juurikin sopiva meidän värityksiin <3 Olen jo muutamat päikkäritkin kerennyt tämän alla nautiskelemaan ja kylläpä ollut miellyttävä verrattuna 100% villaan, mitkä aiemmin toimittaneet torkkupeittojen virkaa :)

Pakko mainita, kun meinasin kyllä taas ihan totaalisesti seota siellä Stockan jouluosastolla :/ Joku olisi saanut tulla hakemaan mut pois sieltä ;) IHANA paikka ja niin ihania juttuja kaupan taas tänäkin vuonna! Mutta arvatkaapa mitä... en ostanut mitään, en yhden yhtä joulukoristetta!!! Olin jopa vähän ylpeä itsestäni, kun sain itseni ulos sieltä ilman kantamuksia. Onneksi olin juuri lajitellut joulukoristeita kotona pois pahvilaatikoista ja silloin taas näin kuinka paljon niitä jo onkaan. Ja kauniita ne on ne aiemmatkin <3

lamppu.jpglamppu3.jpglamppu4.jpg

Hyvin sopii Ikean Hektar myös keittiön pöydän päällä olevaan Octoon. Pidän tästä yhdistelmästä missä samaan tilaan on tuotu ns.tyyris vs edullinen. Ainakin meidän huushollissa toimii! 

lamppu7.jpg

lamppu6.jpg

Sama muutaman tunnin päästä... Kylläpä hämärtyykin päivä nopeasti!lamppu5.jpg

Juuri miestäni eilen varoittelin, että alan kohta laittamaan jo joulua ja koristeet pääsevät pikkuhiljaa etsimään paikkaansa uudessa kodissa. Kyllä tämä onkin parasta aikaa pimeyden keskellä <3

Täällä jatketaan nyt neidin sairastelua flunssan kourissa. Hieman on itkuinen ja kiukkuinen tapaus, tottakai kun inhottavaa se on. Nyt muru meni päikkäreille ja varmaan sen jälkeen jatkuu Muumien katsominen tuossa viltin alla äidin kainalossa. Vaikka tunnelma onkin harmaisena marraskuuna hieman nyt raskas ja apea, niin silti yritän kääntää ajatuksen positiiviseksi. Viimeisiä hetkiä kun olemme Erinin kanssa täysin kaksin ja pikkutyttöni on ainoa joka saa jakamattoman huomioni etenkin nyt kipeenä ollessaan <3 Kovasti onkin ollut äitin syliä vailla <3

Tunnelmallista tiistaita lukijoilleni! 

Seuraavaksi perehdynkin niihin blogihaasteisiin... :)

suvi1.jpg