Rakas Juhlahuuman Jenni ja herttainen Modernisti kodikkaan Kerttu laittoivat minulle viime viikolla Lambihaasteen. Tarkoitukseni on kertoa Teille lukijoille kolme asiaa, mitkä tuovat luksusta elämään <3

Tärkeimpänä luksuksena pidän ehdottomasti ystäviäni, sekä perhettäni <3 He ovat minulle kaikki kaikessa! Arvostan ja rakastan suuresti heistä jokaista. Olen todella onnekas voidessani todeta, että minulla on paljon hyviä ystäviä. <3 Ystäviä, joiden kanssa jaetaan oikeastaan kaikki! :) Meitä kaikkia ystäviä, minun kaikkia ystäviäni yhdistää etenkin myös yksi piirre; jokainen meistä tuo toisillemme hyvää ja positiivista energiaa. Kaikki sellaiset ihmiset, jotka enemmän "vievät", kuin "tuovat" ovat jääneet pois lähipiiristäni. Negatiiviset ja niin sanotusti raskaat ihmiset raskauttavat omaakin olotilaani ja olen huomannut, että haalin ympärilleni ennemminkin valoa ja lämpöä, hyväntahtoista energiaa ja fiilistä. Mitä vanhemmaksi olen tulossa, niin sitä tärkeämpänä olen alkanut pitämään tätä seikkaa, kuulostaako tutulta? :)  

Ilmeisesti haasteessa oli nyt sitten kuitenkin tarkoituksena kertoa hieman pienemmistä arjen hemmotteluista, joten tässä todelliset vastaukseni. Nämä kolme seikkaa tuovat kotiini ja elämääni ripauksen luksusta.

 

KAUNIS KATTAUS, PAREMPI RUOKA

Sillä on suuresti väliä, että syönkö kiireessä ja lämmitänkö ruoan mikrossa, vai käytänkö sen tekemiseen aikaa ja vaivaa. On väliä, että voinko nauttia ateriasta kaunista kattausta ihastellen, jolloin ruokakin muuten oikeasti maistuu paremmalta! :) Aivan liian vähän ehtii näistä hetkistä nauttimaan niin yksin, kuin hyvässä seurassa. Toiveissa siispä lisää illanistujaisia niin oman perheen pieniin hetkiin, kuin suurempiinkin kekkereihin ilman sen kummempia suunnitelmia.

kattaus.1jpg.jpgkattaus.jpgkattaus2.jpg

 

KYNTTILÄT, TAKKATULI, TUNNELMOINTI YLIPÄÄTÄÄN

Pitääkö tätä perustella? :D

tunnelma.jpglamppu5.jpg51139fc3c98c7e3b3800023e.jpg

 

KYLPYHETKET

Todellista arjen luksusta ja hyvänolon tuontia niin kehoon kuin mieleen. Rentoutuminen kuumassa vedessä tekee raukeaksi kenet tahansa. Aika on ainoa, mitä ei meinaa omille kylpyhetkille juuri löytyä ja nyt tuo amme on vielä tuolla alakerrassa rempan keskellä. Myöhemmin sitten taas, vaikka toki olisi ihanaa ollut raskausaikana tästä luksuksesta nauttia, kun kerran mahdollisuus on <3 Noh, kunhan remppa valmis, niin tässä ensimmäinen hemmotteluhetki mihin aion ajan taikoa, otan vaikka pikkuisen sitteriin mukaan, jos en muuta keksi ;) Mukaan myös lasi kuohuvaa, jalkaraspi ja ihania tuoksuvartalovoiteita <3 Mieli ja keho kiittää! 

kylpy.jpg

Ylemmässä kuvassa allas entisestä Hämeenlinnan kodistani. Alempana nykyisen kotimme kylppäri.524514_10151827676623187_1192861186_n.jp1238247_10151827678768187_966194648_n.jp

Vielä korkkaamatta... :/

No ehtiihän sitä.

<3 Elämässä on niin paljon kaikkea ihanaa ja luksusta kun vain osaa pysähtyä nautiskelemaan ja fiilistelemään siitä. <3

 

Kiitos haasteesta Jenni & Kerttu!  <3 Minulla ei valitettavasti ole paljon aikaa seurata toisten blogeja ja luulen, että tämä kiertänytkin jo monella. Haastan kuitenkin nyt muutaman bloggaajan jatkamaan vielä arjen pienien asioiden kertomista, jos ette ole haastetta aiemmin tehneet <3

Olkaapa hyvät! Kiitos kun olette joskus kommentoinut postauksiini, sillä sieltä teidät nappasin ja tykästyin näkemääni :) 

http://raksaunelmia.blogspot.fi Elina

http://kodinkulmia.blogspot.fi/ Suvi Tuuli

http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi "kolkyt ja risat neiti-ihminen" :)

http://saakurkistaa.blogspot.fi/ Minttu

 

Olisi ihanaa jos te haastetut laitatte minulle linkkinä vastauksenne (mikäli otatte haasteen vastaan), sillä on mielenkiintoista kuulla juurikin Teidän mietteet pienestä luksuksestanne arjessa ;)

 

 Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Lambi_Deluxe_blogihaastebadge.jpg
suvi1.jpg