Heippa! Nyt kun uudessa kodissa on kauniisti Primavistapinnoitteilla ruiskutettu siisti vessa, niin vaatii se myös muutamia pieniä yksityiskohtia ympärilleen. Meillä on hieman sellainen sopimus, että yläkerran vessan kaapit ovat lähinnä mieheni tuotteita varten ja keskikerroksen wc:stä tulikin minun kaunistautumispaikkani. Laatikot alkaa pikkuhiljaa täyttymään kaiken maailman purkeilla ja purnukoilla. Vitsi, että viekin tilaa kaikki hiustenhoitotuotteet ja muut tarpeelliset rasvat, mitä taitaakin löytyä kymmeniä erilaisia. Aiemmin en ole oikein meinannut kaapin perukoilta edes nähdä mitä kaikkea minulla on olemassa. Sitten olen aina kuvitellut, että nyt kun jokin tuote loppui, niin pitää ostaa uusi. Todellisuudessa kaapeissa olisi ollut valmiina nämä samaiset jutut vielä omissa muoveissaan, olen näköjään hamstrannut tietämättäni... Nyt vedettävien laatikoiden ansiosta kaikki tuotteet löytyvät helposti ja ovatkin ihan käsien ulottuvilla.

6.jpg

Todella käteviä nämä ihanat läpinäkyvät, erikokoiset laatikot. Kaiken saa sujuvasti järjestykseen meikkejä myöden (meikit tosin vielä minulla vanhassa asunnossa, niin kuin monet muutkin tuotteet).2.jpg

11.jpg

4.jpg

Naisellisessa vessassani on vihdoin Lene Bjerren suosikkini <3 Joka kerta käsiä pestessäni kyllä ihailen tätä :) Miten voikin saippuapumppupullo tehdä onnelliseksi <3

9.jpg

Stockalta kotiutettuna vessaan nyt myös tämä Chilewichin metallinhohtoinen matto. Lattiaan asti en ole päässyt sitä vielä laittamaan, mutta viikonloppuna sitten viimeistään :) Koko valkoinen wc saa nyt siispä ainakin edes jotain muuta sävyä kaveriksi. Tämä matto on mielestäni aivan huippu kaunis hankinta <3

8.jpg10.jpg

Kumipohjan ansiosta matto pysyy hyvin paikoillaan.

Vielä muutaman päivän ajan on muuten Stockalla matot netin kautta tilattuna -20%!

Tässä kuussahan ne taas muuten tulee HULLUT PÄIVÄT... en ehkä sänkypotilaana itse nyt paikan päälle pääse, mutta pitää sitten tehdä nettitilausta mm. pikkupyyhkeistä, jos jotakin mieluista löytyy. Jostain syystä pesukoneemme on värjännyt kaikkiin pyyyhkeisiimme oranssit ja rusehtavat laikut, mutta vaatteisiin ei mitään!?? En käsitä. Kaikki valkeat ja jopa värilliset pyyhkeet on pilalla (keltaiset & vihreet pyyhkeet laikuilla myös). Viikonlopusta eteenpäin pyykkääminen hoituukin nyt sitten uudessa talossa, joten uskallan laittaa pyyhehankinnat uusiksi. Tähän asti on menty laikukkailla, koska en ole uusia yksinkertaisesti uskaltanut hankkia. Kuten alla oleva kuvakin kertoo, niin puhtaat pyyhkeet näyttää jo valmiiksi likaisilta! Kloritea en ole vielä kokeillut... pitäisköhän? Muita vinkkejä vai nakkaanko roskiin kaikki Lexintonit ja Gantit? Pesen aina valkoiset ja värilliset erikseen, eli siitäkään ei tämä homma johdu.

12.jpg

MYSTEERI!??? :(

Tällaisia pohdintoja sohvan pohjalla tänään...

suvi1.jpg