Netti toimii taas ja postaushanat on nyt auki!!! :D Jes! I´m happy! Kylläpä onkin viikon tauko tuntunut kurjalta, tyhjältä ja turhalta, kun olisi ollut niin paljon postattavaa. Ihanaa taas päästä tietokoneen ääreen... eräänlainen elämäntapa tämä bloggaus siispä itselleni on. Ihan kuin jotain tärkeää olisi elämästäni puuttunut kun en päässyt tänne ollenkaan!

Eilinen päivä oli yksi elämäni ihanimmista, sillä sain rakkaan tyttäreni vihdosta viimein kotiin. Melkoista huutoitkua ulisin, kun Erin juoksi pitkästä aikaa syliini! Maailman paras tunne!!! <3 <3 <3 Ikävä oli aivan järisyttävä ja monenakin päiväni tuli täällä vollattua kun oma lapsi oli niin pitkään nyt isällään. Onneksi tämä kaikki oli kuitenkin lyhyt hetki elämässä ja ainakin tuli edes toinen viikko minun nyt täysin levättyä. Muuttoviikonloppu ja sen jälkeinen aika ei ihan levon kannalta ollut täysin mahdollista. Ei se homma vain oikein toiminut siten, että olisin maannut sohvalla ja huudellut/osoitellut muille, että mikä mihinkin on tulossa. Makuulepo on nyt onneksi kuitenkin takana päin ja ainakin toistaiseksi selvittiin säikähdyksellä. Toki vauva saisi masussa vielä joitakin viikkoja viihtyä, mutta nyt ollaan ainakin jo suht turvallisilla vesillä. Otan edelleen rauhallisesti ja kuuntelen omaa kroppaani. Toki olisihan se ihanaa, jos täällä talossa olisi kuitenkin mahdollisimman valmista vauvaa varten.

Sitten asiaan ;) Napsin teille äsken pika pikaa kuvia uudesta, lähes valmiista olohuoneesta. En oikeastaan osaa nopeasti valita, että mitä kuvia tänne laittaisin, joten päätin, että laitan kaikki. Koittakaa kestää, nyt olis sellainen kuvarypäs tulossa :) Kaiken ylimääräisen aikani haluan antaa nyt tyttärelleni, joten en aio kauaa tässä koneella tänään roikkua. Kaikki kuvat on otettu tietystä suunnasta sillä keittiö ja eteinen on toistaiseksi tavaranpaljouden peitossa. Tässä nyt kuitenkin yksi ihana ja viihtyisä huone missä hieman rauhoittua kaiken rumban keskellä. Niin ja kuvatekstit on muuten sitten todella tönköt! Äkkiä vain mainitsin, että mikä hankittu mistäkin jne... Pahoittelen jo etukäteen ;)

Uusi olohuone on hyvin valkoinen, mutta ei kuitenkaan kokovalkoinen kuten ensin haaveilin. Nyt on mies päässyt vaikuttamaan mm. sohvavalinnalla ja tuolla mustalla värillä, mitä onkin tuotuna tilaan oikeastaan aikas paljonkin. Tykkään! Sopii myös tuohon ihanaan ammattimaalarin tekemään seinään, jotenkin toimii vastapainona valkeudelle. Krumeluuria, designia, modernia luxusta, valkoista, hopeaa, mustaa ja harmaata - niistä on olohuoneemme nyt tehty!

1.jpg2.jpg3.jpg

Ratian arkku toimii lasten lelupiilona ja hieman rikkoo tuota modernia linjaa :)

4.jpg

Annon Rahi Kodin Ykkösestä ja lehtikori Malin Lundmarkin Mazelle suunnittelema Magbag Stockalta.

5.jpg

Pentikin iso pyykkikori on nyt ainakin väliaikaissäilytyksessä tuossa nurkassa ennen kuin alakerta ja kodinhoitonurkkaus on valmis. Myös tuo Seppo kohon Octo etsii vielä paikkaansa, sillä se ei mahtunutkaan siihen mihin suunnittelin :( En haluaisi myydä sitä, mutta saattaa olla, että niin joudun tekemään... ellen sttten jollain ihme keinolla saisi siitä muokattua jalkalamppua...

7.jpg

Näitä ihania Happy Lightsin pallovaloja löytyy meiltä mustana, täysvalkoisena sekä sekavärisenä (beige, valk. hopea). Ihana Omakotivalkoisen Miiakin tänään näistä oli vinkkipostauksen tehnyt ;) Suosittelen minäkin! Omani tilasin Millan putiikista.

6.jpg

Okkarin uusi sohva koostuu itseasissa kolmesta rahista. Malli on Ikean Kivik-sarjaa ja irtopäälliset tarvittaessa vaihdettavissa :)

8.jpg

Alakerran takan tilalle rakennetaan edelleen saunaa. Keskikerroksessa ei vaadittavia hormeja ollut joten vaihtoehtoina oli joko biopolttotakka tai sähkötakka. Olin jo pitkään haaveillut tällaisesta romanttishenkisestä manttelisähkötakasta. Nyt se täältä löytyy ja hyvin sopii ainakin omasta mielestäni myös osaksi modernia sisustusta.

9.jpg

10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

Pitkä televisiotaso ja yläkaapit on monessa muussakin blogissa vilahtanut Ikean Bestå. On se vaan niin loistava sarja koota oman näköinen ja kokoinen setti, vieläpä suht edullisesti :)

14.jpg16.jpg17.jpg

Tämäkin ihana Kubus hankinta pääsi vihdoin ulos pahvilaatikosta, missä se sai pitkään aikansa meillä viettääkin. Sittemmin sitä on näkynyt paljon myös tuttavillani.

Olohuoneen karvamatto kimaltaa oikeassa valaistuksessa ja se tuokin ripauksen lisää luxusta olkkariin. Hieman isompi olisi tosin saanut tähän tilaan kooltaan olla, mutta minulla on ollut tämä usemman vuoden, enkä siitä luovu. 

18.jpg19.jpg20.jpg

Mustat, hieman marokkohenkiset tyynyt Elce Stocholmin mallistosta.

21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg

Tarjotinpöydät Haylta, eivät varmaan paljon esittelyjä kaipaa. Minäkin sorruin näihin blogimaailman muoti-ilmiöihin :) Ovat ihanat, en yhtään ihmettele, miksi moni ne on itselleen halunnut!

25.jpg26.jpg27.jpg

Vielä puuttuu sokkeli tuolta sähkötakan alta, kun päätimme nostaa sitä hieman ylemmäs. Krumeluuripeilin olen aikoinaan ostanut Askosta.

28.jpg29.jpg

Vielä yksi valaisin löytyy eteisestä... Tämä on nyt se "neljän suora" mistä olen aikoinaan puhunut, kun ennen tuossa tilalla oli halogeenivalaisimet valaisemassa kattoa. Huonetilaanhan sitä valoa normaalisti tarvitaan ja tultiinkin silloin valaisinsuunnittelijan kanssa siihen tulokseen, että riippuvalaisimet tähän kohtaan olisi hankittava. Kartellin Gét olivat mainio löytö ja luovat kauniin varjon myös tuohon ihanaan harmaaseen tehosteseinään <3

 

Miltäs meillä näyttää? Onko olohuone sellainen mitä kuvittelitte minun tekevän vai ihan erilainen kuin mitä ennustelitte? :)

suvi1.jpg