2.jpg1.jpg5.jpg3.jpg4.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

Rakas ystäväni täytti jo elokuussa 30v. mutta me järkkäsimme vielä kavereiden kesken hänelle omat iltamat viime viikonloppuna. On niin hankalaa sovittaa edes neljän kiireisen naisen aikataulut yhteen, että tämäkin päivä oli sovittu jo kuukausia etukäteen :) Onneksi minäkin ehdin mukaan, vaikka sitten samana yönä jouduin siellä Kättärillä vierailemaan :)

Päivämme koostui ihanista ruoista, voimaannuttavasta päivästä Hämeenlinnassa, sekä järjestämästäni Stand Up illasta Helsingissä. Pakko hieman tuota VOIMA-päivää avata siten, että meillä oli aivan ihastuttava Hoitavan Kosketuksen Hannemari kotikäynnillä tuomassa enkelien viestejä valosta. (En tiedä muistatteko, mutta olen aikoinaan suunnitellut hänelle uuden hoitolahuoneen). Hän katsoi mm. korttien välityksellä viestiä jokaiselle ja antoi energiahoitoa Chakrojen läpikäymisen muodossa. Oli kyllä todella ihanat ja parantavat energiat läsnä. Upea yhteinen kokemus rentouttavalla fiiliksellä höystettynä. Todella ihana "ohjelmanumero" tyttöjen iltaan <3 Melkoisia tunneskaaloja kävimme läpi ja päivä oli hyvin antoisa, rikastuttava sekä mielenkiintoinen. 

Hämeenlinnasta jatkoimme vielä illalla matkaa Helsinkiin, missä oli taas yksi järjestämäni Stand Up ilta. Nyt ensimmäistä kertaa myös ystäväni olivat minun klubillani komiikkaa katsomassa. Tykkäsivät ja en kyllä ihmettele kun oli taas kerran niin hyvä ilta! :D Olisikohan omalla naurunremakallanikin ollut jotakin tekemistä yöllisiin, kipeisiin supistuksiin...?

Kiitos rakkaat ystäväni ihanasta lauantaipäivästä ja illasta minkä saimme yhdessä kokea <3 Lisää näitä ikimuistoisia iltoja ;)

suvi1.jpg

PS. Juurikin tällä rakkaalla ystävälläni on muuten maailman ihastuttavin, uusi, kaunis, JUHLASUUNNITTELUBLOGI mikä ei jätä kyllä ketään kylmäksi. Toinen toistaan ihanempia ideoita tulee joka viikko! Kannattaa käydä kurkistelemassa, ilmoittautumassa lukijaksi ja keräämässä parhaimmat ideat myös omiin juhliin. <3