Tätä olette kyselleet, joten tässä kuvamateriaalia tämän hetkisestä tilanteesta.

1.jpg

Hommaa on riittänyt vaikka kuinka ja paljon, mikään läpihuutojuttu tämä saunan rakentaminen ei vanhojen piirrustusten takia ollut. Putket oli eri paikoissa mitä piti ja sitten niitä useina, ylimääräisinä työpäivinä etsittiin (sen verran, mitä minä taas olen miesten puheista ymmärtänyt, kun tuolla alakerrassa harvoin olen viitsinyt käydä kaiken pölyn keskellä kompuroimassa). Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja edistystä on alkanut tapahtumaan oikein silmissä. Vihdoin kun on tähän vaiheeseen päästy, niin loput tapahtuu nopeasti ;)

Kuten ehkä arvata saattaa, niin meidän saunasta ei ole tulossa ihan perinteinen. Ollaan molemmat mieheni kanssa vähän tällaisia poikkeavia persoonia ;) Sana ´käytännöllisyys´ ei ainakaan ole tehty kuvastamaan meitä... :D Yhdessä olemme saunaa suunnitelleet, mutta loppupeleissä olen pitkälti jättänyt vetovastuun hänelle ihan jo väreistä alkaen. Yhtenä erikoisuutena on varmaankin juuri tuo väritys, jossa leikitellään vaalean puun ja mustan raidallisella yhdistelmällä. Perinteisiä lauteita meille ei ole tulossa myöskään, mutta sen enempää en vielä siitä projektista paljasta. Sen verran voin itse saunasta kuitenkin vielä kertoa, että vanhan, tilasta puretun takan hormeihin on tulossa puukiuas ja saunan etuseinä tulee olemaan samalla tavalla lasia, kuin porealtaan puoli.

3.jpg

Kuvat eivät ole nyt parhaita mahdollisia, sillä ne on otettu viime yönä kun saimme lapset nukkumaan. Alakerrassa on vain raksavalo, mikä ei anna mitään anteeksi ja siitä myös nämä kamalat heijastumat. Yksin, edes nyt päiväsaikaan en lähde tuonne kaiken rojun keskelle seikkailemaan uusien, parempien kuvien toivossa. Ehkäpä nämä otokset antavat nyt tällä erää tarpeeksi suuntaa siitä mitä tuleman pitää ;)4.jpg

7.jpg

 

Ihana Sinituote muisti meitä bloggareita vielä pirtsakalla Roosa Nauha-kampanjan Laudepesurilla. Nyt minulla on näitä kaksin kappalein, joten kyllä pitäisi meidän saunan pysyä sitten ainakin puhtaana! :D

Sinituotteet saatu yhteistyössä siivouskampanjan kautta.

5.jpg

Sinillä siivoukset alkaa meidän huushollissa vasta kohta oikeastaan sujumaan, nyt kun tavarat on purettu ja remppa tulossa päätökseen. Pahvit on vihdoin poistettu lattioilta ja loppuviikosta olisi tarkoitus saada jopa ihanilta ystäviltä ihan siivousapua :) Kiitos Sinituotteille hyvästä yhteistyöstä, kyllä nyt kelpaa laittaa hihat heilumaan kun on millä puunata!

 

6.jpg

Tämä viimeinen kuva on saunan suunnasta otettu ja jotain speciaalia tuohonkin seinään on pian tulossa. Tästäkin taas lisää sitten myöhemmin :) Tällaista kuitenkin meillä nyt saunan osalta... Suurella innolla odotan alakerran valmistumista <3 Itse olen ainakin ihan innoissani tuosta saunan erilaisuudesta ;) Mitäs ajatuksia teissä herätti? Veikkaan, että on sellainen raitakuosi, mikä jakaa kyllä mielipiteitä :D

suvi1.jpg