12.jpg

Kodin sydän... vai miten se sanonta nyt menikään. Vielä hieman keskeneräistä on lähinnä etenkin valaistuksen osalta, mutta pikkuhiljaa olen alkanut jopa tykästymään tähänkin talon kolkkaan. Alkuun en voinut sietää tuota kulmamallista hellaa, mutta valkoisen lattian ja ihanan Pappelinan Sveamaton myötä se ei enää ole ollenkaan niin paha. Olen jopa oppinut jollain tavalla ihan tykkäämäänkin siitä :)

8.jpg

Keittiön kaappitila ei todellakaan ole runsaimmasta päästä. Nyt jääkappi/pakastin yhdistelmän päällä on hieman sekalaista tavaraa. Sinne olisi tarkoitus hankkia siistit, kannelliset säilytyskorit jahka kerkiän.

Octot on ihania! Tämä keittiön pöydän päällä oleva Octo lunasti heti paikkansa. Vielä olen vain huolissani tuosta toisesta samanmoisesta, mille en sitten löytänytkään paikkaa, kun ne yhtäaikaisesti hankin :(

14.jpg7.jpg

Lasisten yläkaappien sisään on tulossa ledivalot. Samoin kuin vastapäätä olevien kaapinovien päälle.

4.jpg1.jpg5.jpg

SVEA <3 Yksi niistä kolmesta jotka huushollistamme löytyvät ;) Super helppohoitoinen lapsiperheessä ja etenkin keittiötiloissa, suosittelen!

10.jpg

Joku ehkä muistaa nämä suuret aterimet Hämeenlinnan kodistani :) Tykkään niistä edelleen <3

13.jpg9.jpg11.jpg

Nämä Kenwoodit oli ihan huippuhankinnat! Jos jokin menisi rikki, niin ostaisin edelleen samaa merkkiä. Kauniit ja käytännölliset, laadukkaat kodinkoneet <33.jpg

Kahvipurkki varmaan jää ja tuo teekippo ehkä myös kun olen niin kova lipittämään teetä pitkin päivää. Jos ei tuolle toiselle lasikipolle löydy jotain päivittäisessä käytössä olevaa elintarviketta, niin joutaa kaappiin piiloon. Nyt siellä on mieheni kuivatut chilit, mitä vanhempani kasvattavat pihallaan. Tuovat aina tullessaan tuliaisia :)

Usein keittiössä sorrutaan liikaa siihen, että esillä on kaikkea ja se luo heti epäsiistin vaikutelman. Mielestäni pöydillä ei tarvitsisi olla muuta kuin kahvin & vedenkeitin ja leivänpaahdin, jos sitä päivittäin käytetään, kuten meillä. Työskentelytelytilaakin jää näin ollen enemmän.2.jpg6.jpg

Tämäkin koristehärpäke etsii vielä paikkaansa, mutta on toistaiseksi saanut nököttää keittiön kulmassa.

 

Muistin virkistämiseksi tässä hieman muutoskuvaa, vaikkakin pelkkä siivous jo auttanut toki asiaa. Lähinnä vain tuosta kuvasta kuitenkin kiva katsoa muutosta etenkin lattian ja pöytätasojen suhteen. Pienillä jutulla mielestäni aika huikea ero koko keittiön tunnelmassa.

15.jpg

Onpas ollut taas niin härdellipäivä etten aiemmin ole koneelle päässyt. 

Sänkyä kohden pitäis kait yrittää hipsiä, vaikka en juuri enää ole monen tunnin unia öisin nukkunutkaan. Väsymyksestä huolimatta ei nukkumisesta tule yksinkertaisesti mitään. Vauva potkii, usein kovaakin. Olo on ahdistunut, tukala, epämiellyttävä ja painava. Supistaa. Mikään asento ei ole hyvä ja kun ei vain tule uni silmään. Varmaan tuttu tunne myös teille muille äideille jos muistatte omilta raskausajoiltanne tämän "ihanan" viimeisen kolmanneksen ;) Kaipa tämä on luonnon tapa valmistaa äippä taas vauvan tuloon ja yösyöttöihin jo valmiiksi.

Kauniita unia myös muille yökukkujille! <3

suvi1.jpg