Muutto on nyt suoritettu! Meillä ei nettiyhteydet uudessa asunnossa vieläkään pelitä ja niitä edelleen korjaillaan. Jotain isompaa vikaa on yhteydessä myös puhelimissa, kun ei aina ole kuuluvuuksia ja verkkoakaan tarjolla. Kyllä hieman meinaa hihat palaa ja kohta lyödään nyrkkiä pöytään tuon Elisan kanssa. Älkää kysykö asiasta enempää, kun en osaa selittää, en ole tekniikan perään. Yhtään. Mieheni on muuton, rempan ja töiden ohella ehtiessään yrittänyt asioita selvittää. Itseäni lähinnä kiinnostaa vain tietää, että koska oikeesti pääsis nettiin muullakin kuin puhelimen 3G verkolla!? Tästä syystä en ole kokonaiseen viikkoon päässyt postailemaan ja voi kuulkaa kun postattavaa olisi sitten niin paljon!! :D Muutama nurkkaus on uudessa kodissamme valmiina, vaikkakin täys kaaos täällä vielä vallitsee muualla. Sen voin paljastaa, että kyllä tästä ihana tulee <3 Nyt jo tuntuu ihan kodilta vaikka viikon päivät olemme täällä sotkun seassa asustelleet. Sitten kun netti saataisiin vihdoin toimimaan, niin mun pitää ottaa varmaan jokin kiri, että saan teille joka nurkan pian postailtua.

Kiitos muuten niille muutamalle huolestuneelle, ihanalle lukijalle jotka laitoitte sähköpostia... hengissä ollaan ja toistaiseksi jakautumattomana thank God! Joka aamu olen herännyt kiitollisena siitä, ettei lähtöä sairaalaan ole vielä tullut. Ei Hän olisi vielä valmis <3 Ainakin pari, kolme viikkoa yritän vielä tähdätä, et pysyisin yhdes koos :) Ihana tietää, että on lukijoita, tuntemattomia sydämellisiä ihmisiä, jotka minua miettivät ja oikein odottavat postauksia. Toivotaan, että korjaaja tulis pian fixaan yhteydet ja saan jatkaa bloggaamista oikein kuvien kera. Just getting started meinaan! ;D

 

Haleja ja vielä kerran anteeks kun ei musta ole kuulunut, haluaisin kyllä :( Nyt peukut pystyyn, että pääsen nopeasti esittelemään uutta, kaunista kotiamme <3 Ei tämä puhelimella kirjoittelu tänne oikein innosta. Montakohan kirjoitusvirhettä olen tästäkin tekstistä korjannut kun on niin pienet näppäimet!! Argh! Ei meikäläisen hermoille tarkoitettua touhua ;)

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Suvi