Tänään 36+0 ja tämä mamma on aivan kypsä! Valmis! Ei meinaa enää jaksaa... Huvittavinta, että 4 viikkoa olisi edessä virallista odotusta ja parhaimmillaan 6 jos oikein yliaikaiseksi menisi. Erin tuli viikkoa ennen laskettua aikaa, joten mielenkiintoista miten tämän pikkuisen kanssa käy. Kuluneella viikolla kävin jo Kätilöopistolla makoilemassa, kun kipeitä supistuksia tuli niin tiuhaan tahtiin. Suppareiden välit oli tasaiset 2 minuuttia ja 11 tunnin ajan niitä kesti. Tällöin kätilö oli vielä sitä mieltä, että se on menoa nyt! Yhtäkkiä monen tunnin puuskuttamisen jälkeen supistukset loppuivat kuuman suihkun jälkeen kuin seinään, hassua. Olin todella onnellinen, että pikkunen sai vielä lisäaikaa masussa kasvamiselle ja minä en joutunut olemaan sairaalassa montaa yötä. 

Seuraavana päivänä olojen hieman helpottuessa oli vuorossa vauvan kääntäminen.. niin hän oli vielä siis istuma-asennossa! Melkoisen epämiellyttävä tunne tuo olikin, mutta onneksi kääntö onnistui. Toivottavasti ei itse pyri kääntymään uudelleen :) 

Haluan kyllä vielä erikseen mainita, että ompa Kättärillä ihanaa henkilökuntaa! Kaikki hoitajat ja kätilöt olivat todella mukavia ja asiallisen rentoja. Erittäin hyvillä mielin olen taas synnytykseen menossa sitten kun aika on <3

Tässä sitä nyt siispä ollaan ja odotellaan. Viikkoja olisi jäljellä, mutta en meinaa omaa olotilaani enää kestää. Vauvan kääntämisen jälkeen vointini on ollut aivan super ahdistava ja heikko. Menen kohta katki! Katsokaapa meinaan tätä vatsan kokoa! Halkean pian...

vatsa1.jpg

Onneksi lopussa kiitos seisoo ja mitä kaikkia fraaseja tässä pitääkään yrittää muistaa, jotta jaksaisin tsempata. "Odotus palkitaan", "maltti on valttia", "tämä on pieni hetki elämästä" jne. Tiettekö, kun ei juuri tässä olotilassa nyt oikein lohduta vaikka onnellinen ja kiitollinen olen :D

vauvat.jpg

Eikös tämä nyt olisi aikalailla jo samaa kokoluokkaa ellei isompi???

(Pahoittelen tällaisia puolialastomia kuvia, mutta Erinin odotuksesta ei parempia juuri ennen synnytystä ollut ja nyt yritin jäljitellä samaa ihan vertailun vuoksi) Hauska, että mulla on muuten ihan samanlaiset hiukset kuin viimeks 2,5 vuotta sitten! Tässä välissä ne on tosin ollut tummat ja paljon lyhyemmätkin...

 

Ehkäpä tämä auttaa jaksamaan... Erin 2 päivää syntymänsä jälkeen <3

erin.jpg

IHANA, RAKAS lahjanyytti <3

Tällaisia kuulumisia täällä... Seuraavaksi tiedossa taas sisustusta! ;)

suvi1.jpg