Esittelyt uudesta kodista jatkuu. Taas laitoin tähän useampia kuvia, jotta hahmotatte tilan paremmin ja saatte kokonaiskäsityksen huoneista.IMG_4138.jpg

Yläkerran käytävästä mennään ensin Erinin ja tulevan vaavin huoneeseen.

IMG_4139.jpg

Heti ovelta kurkistaessa vastaan tulee jo aikansa eläneet kaapit ja taas tuo sama mosaiikkilattia.IMG_4137.jpg

Nämä samaiset kaapit siirretty nyt jo oven taakse eri paikalle, mutta saattepahan käsityksen siitä, minkälainen kotimme oli ostettaessa :)  Olen sitä mieltä, että tuolta käytävän oviaukosta voi olla kivemmatkin näkymät lastenhuoneeseen. Ainakin suuri peili ja se haaveilemani balettitanko on tulossa tälle seinälle. Tiipiit oli Granitista loppuunmyyty ja vielä metsästän omaani. IMG_4135.jpg

Tälle parvelle meillä ei olisi ollut tarvetta vielä vuosiin (lapset liian pieniä) ja sitä oli hankala lähteä madaltamaan. Parvi onkin nyt jo kokonaan poistettu, sekä keltaiset seinät saaneet kylkeensä uuden, valkoisen maalin. Lasten sängyt tulossa todennäköisesti tälle seinustalle.IMG_4136.jpg

Tuonne oven taakse tosiaan nyt siis siirretty kaapit, joita on yksi vähemmän kuin aiemmin. Vanhojen vaatekaappien ovet on poistettu ja tilalle tulossa liukuovet. Rungot oli ihan hyvässä kunnossa, joten ne saimme hyödynnettyä jatkokäyttöön.

IMG_4140.jpg

Takasin käytävään, johon olen suunnitellut hieman marokkohenkistä sisustusta. Lattiat hiotaan ja maalataan myös täällä. Käytävään meinaan laittaa isot koukerovalaisimet, mitkä ennen koristivat keittiömme ruokapöytää. Käytävän seinään tulossa se iso krumeluuripeilini Askosta, sekä Hobbyhallista tilasin juuri harmaavalkoisen kuviomaton. Hämeenlinnaan rakentamamme talon postauksen löydät tästä, siellä vilahtaa nämä edellä mainitut peilit ja valaisimet.

 

Nyt kohti meidän vanhempien omaa makuuhuonetta...IMG_4163.jpgIMG_4164.jpg

Takaseinän sininen seinä piti rapata tasaiseksi, jotta siihen saa tapetin. Talossamme kaikki seinät ovat todella röpeliäisiä ja jos seiniin haluaa muuta kuin maalia, niin aina ensin tehtävä iso pohjatyö. Kauniit valkoraidalliset hohdetapetit nyt tilattu ja ne on tarkoitus asentaa paikoilleen lattian hiomisen jälkeen viikonloppuna. Tuolle isolle seinälle tulossa meidän sänky ja tottakai se ihana Pispan Designilta hankittu pääty. Jokin suuri mieltymys minulla on tällä hetkellä betoniin ja siksi taidankin jossain vaiheessa tuunata yöpöydät betonista itse. Kovasti olen rakastunut myös Hayn Traytarjotin pöytään, joita ensin mietinkin meille yöpöydiksi. Luovuin kuitenkin ajatuksesta kun jäisivät niin matalalle jenkkisängyn vieressä. Hayn Traypöytä isommassa koossa tosin on tulossa näkymään jossakin muualla ;) Sellainen on melle jo matkalla <3 Betonipöydistä tulee makkariin kyllä varmasti upeat ja ainakin erilaiset! Saan ne sentään myös mitoitettua juuri sopiviksi sänkymme kanssa.

IMG_4169.jpg

Ikkunaseinälle tulossa kauniit Villa Stochmannin valkoiset silkkiverhot, mitä minulta löytyykin jo neljä kappaletta valmiiksi.IMG_4165.jpg

Kaappitilaa on runsaasti molemmille ja ovetkin tyylikkäät valkoiset, jes! Pukeutumishuone jää meikäläisellä haaveeksi, samoin kuten miehellä oma videotykkihuone, mutta kaikkea ei vain näihin neliöihin mahdu :/IMG_4166.jpgIMG_4168.jpg

Tuota laatoitettua nurkkaa en ole vielä ratkaissut. Ehkä siihen voisi edes laittaa jonkinlaisen kivan hyllyn, mihin saisin esille kauneimmat korkokengät & laukut. Jotakin naisellista ja sievää pitää olla näkyvillä, kun kerran mieskin saa omat Juventuskeräilypaidat lasitettuna johonkin seinälle... Kompromisseja, kompromisseja, huoh! :D

IMG_4172.jpg

Tässä vielä sama käytävä meidän makkarista päin kuvattuna ja rappukäytävä alakertaan. Tuota kattoikkunaa ei sitten muuten millään pestäkään. Sinne ei vain pääse, eikä mikään jatkovarsi oikein yletä sitä pesemään... Katsotaan, kuinka tämän homman saisi jotenkin ratkaistua.

IMG_4175.jpg

Siinä olikin sitten yläkerran esittelykierros pesutilaa lukuunottamatta. Sovitaan, että niistä tulossa sitten vaikka seuraava talopostaus.

Kommentoida saa ;) Aina mielenkiintoista saada palautetta ja teidän ihanien lukijoiden ideoita & vinkkejä, mitä ajatuksia herää :D

suvi1.jpg