s4.jpgs1.jpg

Tästä se lauantai aamu alkoi... istuskelemasta! Olin messuilla jo edellisenä päivänä kiertänyt useita tunteja, jotta saan nähdä kaiken <3 Raskaus vain tyhmensi minua taas sen verran, että idioottina laitoin korkkarit jalkaan. Eipä sitten varsinaisena messupäivänä meinannut enää jaksaa edes seistä, saatika sitten kävellä, kun edellisestä päivästä oli jalat niin kipeät ja turvoksissa :) 

Kiitos muuten aivan huikeille lukijoille kun tulitte moikkailemaan <3 Arvostan todella! Oli ihanaa nähdä, että ketä siellä ruudun toisella puolella kurkistelee, vaikka kyse olikin vain muutamista lukijoista.

 

Sitten itse asiaan, eli minun Habitare suosikkeihini :) Monet näistä kuvista on varmaan vilahdelleet muissakin blogeissa. Enkä oikeastaan ihmettele, sillä kyllä niin sanotusti jyvät erottuivat akanoista, ainakin minun silmissäni ;)

s5.jpg

Kaunis muotoilu Sandynen sohvapöydissä! <3

 

s3.jpg

Oikosulku iski... siis mitä nämä nyt ovat, tilan äänen vaimentimia?? Seinän äänieristelaattoja.. what!? Anyway, hauskoja muotoja, ei enää vain tavallisia suorakulmioita laitettavaksi seinille :D (Kello on taas 1:23)... vähän käyn hitaalla ;)

 

s7.jpg

Kiva idea nuo kolme kaunista lamppua rykelmässä, nimenomaan eri korkeuksissa!

 

s6.jpg

Jokin tässä nurkkauksessa säväytti. Ehkä tuo nahan ja kudotun bling bling langan yhdistelmä. 

 

s8.jpg

Taisi olla Juuripuun jakkarat.

 

s9.jpg

Kuuminta hottia, ainakin kun katselee kuinka monissa blogeissa tämä uusi yritys on komeillut ja ihan syystä. Meillekin tulossa marokkalaishenkinen käytävä (mistä olenkin varmaan jo moneen otteeseen maininnut) ;)

 

s10.jpg

Ihana uusi löydös, suomalainen Aika! Mielettömän kaunista muotoilua korkeakiiltoisella pinnalla. Syli pääsee ehdottomasti ostoshaavelistalleni <3

s11.jpg

 

Tämä baari oli niin hauska, että olisi itsekin tehnyt mieli käydä keinumassa kuohuviinien kera. s12.jpg

s13.jpg

Hmmm? :)

 

s14.jpgs15.jpg

Tipicon tuotteet ihastutti voimakkaasti myös ja oli ehdottomasti yksi uusista messulemppareistani. 

 

s16.jpg

Ainoa mukaani tarttunut ostos oli tällä kertaa saksalaista designia. Musta ja valkoinen kori on nyt uudessa kodissa odottamassa paikkaansa ;)

 

s17.jpg

Ihana, ihana Modernia Maalaisromantiikkaa Fanni teki livepostauksen tuohon isolle screenille ja minä sitten toimin jonkinlaisena haastattelijana. Blogisisareni Miia Oma Koti Valkoisesta taisi ottaa touhuilumme jopa videolle :S

s2.jpgTässä vielä tämä mamma suuressa koossaan. Reilu puoltoista kuukautta olisi edessä ennen kahtia jakautumista :) Sitä ennen olettekin ehkä huomanneet, että meillä on vähän HOMMAA!!! :D 

Nyt matkaan muutamaksi päiväksi Hämeenlinnaan, missä keittiösuunnnittelu asiakkailleni jatkuu. Lauantaina tyttöjenpäivä ystävien kesken @ HML ja järjestämäni Stand Up ilta täällä Helsingissä. Yhtä lentoa siispä taas tiedossa... Sunnuntaina vihdoin takaisin oman rempan pariin. Sellainen viikonloppu, hieman hirvittää jo etukäteen :D Mitäs teille kuuluu? Ja säväyttikö messut tai valkkaamani otokset?

 

Ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille <3

suvi1.jpg