5.jpg6.jpg7.jpg

Tässä se nyt on... meidän UUSI KOTI!!!! <3 <3 <3 Tänään se tosiaan tapahtui, saatiin avaimet käteen! Ah, mikä ihana fiilis!! Tästä se lähtee! :D

Alla muutama kuva alakerrasta missä tarkoituksena laatoittaa lattia, purkaa vaatehuone ja takka. Vaatehuoneen tilalle alamme rakentamaan saunaa ja takan puramme koska tuo nykyinen on niin valtava. Lisätila ei todellakaan ole pahitteeksi ja siksi tuohon nurkkaan onkin tulossa paljon pienempi tulisija.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Juuri tuo missä miehet nyt seisovat on tulevan saunan paikka. Miltä vaikuttaa?

Itse olin rauhassa yläkerrassa suunnittelemassa tulevaa sisustusta, sillä välin kun alakerrassa kävi melkoinen jyske ja pauke. Oli ihan mielenkiintoista aina välillä käydä kurkkimassa miten työt etenevät. Ihana mieheni on hieman ylisuojelevainenkin välillä, kun en saa olla lähelläkään vasaraa, lekaa yms. työkaluja, joten paikkani oli muualla, poissa pölystä ja lentelevistä osista :) Minä siellä sitten keittiössä tyytyväisenä hääräsin miehille pientä murkinaa, toki tärkeäähän tuo ruokahuoltokin on. Eipä tämän masun kanssa ihan hirveesti nyt tehdä, kun supistelutkin voimistuneet.

11.jpg

 

Istuskelin itsekseni lattialla, seurasin huoneeseen tulevia valoja ja varjoja. Fiilistelin tulevien huonekalkujen paikkoja ja otin mittoja. Nyt on muuten kolme Pappelinan Svea mattoa laitettu tilaukseen, kun niin kehuttuja lapsiperheissä ovat. Teen näistä vaikka erillisen postauksen vielä pian :) Mittailujen lomassa kävin välillä alhaalla kurkistelemassa miten hommat edistyvät. No edistyiväthän ne ja välillä mietin, että APUVA! Olin jotenkin ihan kauhuissani siitä sotkun määrästä...! Täytyypä vain todeta, että kyllä oli miehet elementissään kun sai hajoittaa paikkoja oikein luvan kanssa. Pojat on poikia! Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun alakertamme näytti tältä!

8.jpg9.jpg10.jpg

Koko huone aivan pöllyssä! Ei kait huono ensimmäisen päivän saldo rempan osalta. Takka purettiin kokonaan ja vaatehuoneen seinätkin puoliväliin asti. Nyt vain roskalavaa odotellaan ensi viikon alkuun, jotta pääsevät kantamaan nuo tiilenmurikat pois. Tästä tämä homma taas huomenna jatkuu :D Kyllä tuosta vielä koti tulee, vaikka nyt hieman hirvittääkin. 

Huomenna kotiamme tulee kanssani katsastamaan valaisinsuunnittelija. Kiva päästä esittämään kysymyksiä ja kuunnella miten hän olisi mitäkin toteuttamassa. Valaisinsuunnittelua en itse ole koulutusohjelmassani opiskellut. Yritän siispä ammentaa hyviä vinkkejä ja imeä itseeni mahdollisimman paljon tietoa :) 

Lisää talokuvia tulossa pian ;)

suvi1.jpg