a.jpg

Erin johdattelee meidät yläkertaan :) Älkää pelästykö rappusten väriä, ne saavat uuden värin pintaansa myös ;)

b.jpgc.jpg

Vielä pääsee uudessa kodissa juoksentelemaan, kunnes huonekalut saadaan paikolleen. Tänään oltiin hetki lasten kanssa "työmaalla" ja eihän siitä mitään tullut! Koko ajan sai olla kieltämässä ja komentamassa mihin ei saa koskea, ja kuinka pitää varoa ja rauhoittua jne. Hoh hoh! Ei mitään asiaa tuonne enää pikku villipetojen kanssa... se vain käytännössä tarkoittaa sitä, ettei meikäläinenkään paljoa siellä voi olla. Onneksi on aikaansaava mies, mutta kun en malttaisi millään pysyä poissa!!! ;)

Meidän makkarin yhteen seinään löytyi nyt aivan ihana tapetti minkälaisesta olin haaveillut kotiini pitkään. Raitakuvion piti olla valkoista, hieman hohtavaa ja oikean kokoista (ei liian paksua, ei liian kapeaa). Aion laittaa tämän tapetin nimenomaan vaakasuoraan, eikä pystyyn kuten yleensä. Tässä se nyt on Cosy Whiten stabiilitapetti (3102268767) tuohon meidän makuuhuoneen takaseinään. Seinähän oli ennen röpeliäinen sininen ja nyt se on vain tasoitettu tapetointia varten. Eipä siis muuta kuin liisterit seinään ja menoks :)

d.jpge.jpgf.jpgg.jpg

Kaunis hohde! Eikös olekin aivan ihana!!!? <3 <3 <3 Kyllä tuon seinän valmistumista odotan ihan innolla :D

 

h.jpg

Tässä vielä rakas parivaljakko sen hetken kun olivat paikoillaan. Eero Aarnion Pony lähti mukaani eilen Desing Marketista Kaapelitehtaalta. Muutaman Octovalaisimen Seppo Koholta roudasin siinä samalla :) Uusia hankintoja on tehty paljon... Osan paljastan pian ja osan näytän vasta kun huonekalut paikoillaan :)

Tuon verran muuten näkyy tuo mosaiikkikuvio lattiasta! Ei paha.

 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

suvi1.jpg