Koko Danin huoneen ideonti lähti näistä kuvista, tästä suosikki jalkapallojoukkueesta ja näistä väreistä. 

juventus-football-club-seria-logo-wallpa

 

lataus.jpg

 

Jotain tämän tapaista meidän olisi pojalle tarkoitus toteuttaa :)danito.jpgdanito1.jpgdanito2.jpg

cats.jpg

danito4.jpg

danito3.jpgproduct_thumb%20%281%29.jpg

Kaikki kuvat lainattu googlesta

 

Korkeakiiltoinen työpöytä Ikea Micce

Matto Ikea Stockholm

Desing työtuoli Magis Chair One

Design House Stockholm, work lamp hopea

Sänky Ikea Minnen

Tyyny (kulta/valk./must.) Woodnotes Rest tyyny, messinki

Tyynyt (raidalliset eri väreissä) Scandinavian Design Center Rotor

Tyyny (keltainen) H & M Samettityynynpäällinen

Kello Ikea Bravur

Kehys Ikea Ribba

Pussilakana Loma Anno Kodin 1

Köysirahi Anno Kodin 1

Teltta pussilakana Ivana Helsinki 

Elefantti pussilakana Finlaysson

Huopa Ikea Eivor

Pallovalot  Seitashop Happy Lights

 

* Tuo työpöytä, mustavalkoinen Stockholm matto, mustavalkoinen Rotor tyyny ja Annon rahi minulla on jo valmiina. Niihin sopisi erinomaisesti tuo jalkapallosta kulmikkaat muodot saanut desingtuoli ja work lamppu.

* Loma pussilakanasetti olisi jokseenkin samaa muotoa ja väritykseltään lähimpänä muita huoneen kuvioita, kuin nuo muut vaihtoehdot. Elefantit ja teltat ovat pussilakanoissa ihania, mutta ne taidan kuitenkin hylätä, sillä ovat väriltään ehkä hieman myös liian kirkkaan keltaisia.

* Kehyksiin lasin sisään olisi tarkoitus laittaa nyt ne Juventuksen nimmaripaidat, kun kerran jalkapallohuone kyseessä.

* Sänky saattaa olla myös jokin muu, sillä normaalikokoinen peti toimisi tarvittaessa myös vieraille jos Danito on toisessa kodissaan. Jos ostamme normaalikokoisen sängyn, niin pistän Pispan Puulta tilaukseen tämän Dream päädyn mustalla keinonahkaverhoilulla.

danito5.jpg

Kuva Designpuoti, klik klik.

Tässä nyt tällaista kuvakollaasia mahdollisesti tulevasta :) Lisäksi huoneeseen tulossa jonkilainen lelukori ja ne omat tutut lelut tottakai. Katsotaan, että minkäkokoinen säilytystila vielä jää ja mahtuuko huoneeseen vielä jokin lipasto myös vaatteita varten.

Huomaatteko, että paljon teollisempi, minimalistisempi tyyli, kuin mitä yleensä käytän sisustuksessa? ;) Ei pojan huoneessa mielestäni kuulukaan krumeluuria olla. Danito on Juventushuonetta tosiaan toivonut, mutta silti huoneen olisi tarkoitus olla hänelle yllätys. Toivottavasti kiva sellainen?

suvi1.jpg