En voi muuta todeta kuin WAU!!!! Olen aivan super tyytyväinen ja onnessani vessan lopputuloksesta. On kyllä ilo rehellisesti hehkuttaa, että meidän wc on nyt aivan kuin uusi ja en voi muuta kuin suositella Primavistapinnoitteita kaikille! :)

Katsokaapä näitä kuvia!!!

ENNEN

1.jpg2.jpg

4.jpg

PINNOITTAMISEN AIKANA

1371216_10151765929398369_1113319951_n.j

Tässä suunnittelemani värikartta, mihin Teidänkin apua jokin aika sitten pyysin. Peräti kolme suosituinta väriehdotusta pääsi listoille :) Postaus löytyy täältä. Mieheni kanssa valkattiin meidän vessan väreiksi nyt aika vaaleat sävyt. Seinät saivat pinnoitteeksi korkeakiiltoisen valkoisen ja lattiat laitettiin mattapintaisella vaalean harmaalla. Voidaan sitten pyyhkeillä ja muilla tekstiileillä tuoda tilaan jotakin vaihtuvuutta värin suhteen, kun siltä tuntuu.

6.jpg9.jpg5.jpg7.jpg

8.jpg

JÄLKEEN!!!! :D :D :D

11.jpg13.jpg10.jpg

Nuo kohokuviotkaan ei enää pomppaa silmille! :)

14.jpg

Kaunis, tasainen pinta! Meidän kulahtaneet laatat muuttuivat "uusiksi" <3

12.jpg

Kyllähän nämä miehet kelpaa kotiin ottaa ;) Saattaa hyvän työn lisäksi tarjolla olla myös pientä silmäniloa :D haha!!! Ei kun oikeesti, KIITOS pojat!!!

 

Paljon on tullut kysymyksiä pinnoitteista ja moni odottanut vessapostaustani sillä silmällä, että tilaisivat pinnoitteet myös itselleen. Nyt on kyllä todella ilo suositella siistiä ja kestävää jälkeä. Pienet paineet taisi olla tekijöillä, kun kerroin olevani työn jäljestä hyvin tarkka ;) Eipä heillä ollut kuitenkaan huolta, sillä loistavalla ammattitaidolla kyllä suoriutuivat. Olin välillä itse kyttäilemässä työn etenemistä ;) (lisäpainetta pesään) :P Hih!

Pinnoitteiden hinta ei todella päätä huimaa, sillä neljänä eri päivänä he kävivät työt tekemässä. Viime viikon torstaina pesivät meidän koko vessan. Seuraavana päivänä ruiskuttivat seinät ja siitä seuraavana päivänä lattian. Tänään kävivät vielä siivoamassa, poistamassa kaikki teippaukset ja laittoivat uudet silikonit koko tilaan. Vessa oli heti heidän poistuttuaan käyttökunnossa ja kaikki valmiina. Vain päivän piti antaa lattian kuivua. Minun ei siispä tarvinnut tehdä MITÄÄN! Ihanasti säästyi aikaa tässä rempan keskellä.

Jos olet kiinnostunut pinnoittamaan omia lattioita, seiniä tai vaikka takan, niin ei muuta kuin arviontikäyntiä varaamaan. Siinä he osaavat sitten kuulemma tarkan hinnankin kertoa kun näkevät tilan, neliöt ja kiintokalusteiden määrän. Kovasti kyselyitä on tullut myös siitä, että mitenkä tuote kestää märkätiloissa? Minäpä sitten oikein kunnolla poikia haastattelin, olin kuin mikäkin Neiti Etsivä selvittämässä Teille vastauksia ;) (lue rasittava). Pinnoitteet olleet siis alunperin teollisuus käytössä, mm. tankkereiden ja alusten pohjissa, eli meren pinnan alla. Kestää kuulemma todellakin siispä myös märkätiloissa! Nyt tämä tuoteinnovaatio tuotu jokin aika sitten myös osaksi suomalaisten kotien sisustusta ja hyvä niin, täällä ainakin yksi super onnellinen :D

16.jpg

Eikös meidän uusi vessa näytäkin ihanalta vaaleissa väreissään?

suvi1.jpg