Heissan! 

Ensinnäkin kiitos edelliseen postaukseeni tulleista positiivisista kommenteista ja avoimesta keskustelusta <3 Yritin vastailla rehellisesti, parhaimpani mukaan...

Kerroin teille viimeksi tulevan kotimme pohjaratkaisuista ja kuinka yhteen vessaan on tulossa mielenkiintoinen juttu! Löysin tuttavani kautta netistä uuden, kotimaisen innovatiivisen ratkaisun, jolla saa aivan erilaisen ilmeen kaakelilaatoille ja kivipinnoille vaihtamatta vanhoja. Yksi tulevan kotimme vessoista kaipaa aivan ehdottomasti pientä pintaremonttia, sillä joka kymmenennestä laatasta löytyy tällainen ei niin mieluinen kuvio ja lattiatkaan eivät ihan ole tämän päivän värimaailmaa :) vessa.jpgvessa.1jpg.jpg

Tässä ensimmäisiä kurkkauksia uudesta talosta. Ei varmaan miellytä nuo vanhat vessan laatat teidänkään silmää? :) Siistissä kunnossa ovat, mutta aikansa eläneet.

Vanhojen laattojen repiminen ja uusien laittaminen on jokseenkin tyyris ratkaisu, jos se ei ole aivan pakollista. Kaakelimaalit eivät välttämättä ole taas tarpeeksi kestäviä ja niissä usein näkyykin sudin tai telan jälki. Nyt löytyi mielestämme sopiva ratkaisu meille, nimittäin meinaamme laittaa pikkuvessaan PrimaVistapinnoitteet. Yrityksen nettisivuista päätellen vaikuttaa todella nopealta, kauniilta ja kestävältä ratkaisulta uudistaa niin kylpyhuoneita, vessoja, uima-altaita, kuin takkoja! Tuo kuvagalleria heidän sivuillaan on hyvin mielenkiintoinen! En nyt jostain syystä saanut kopsattua ja lainattua kuvia sivuilleni vaikka tässä yritän koneen kanssa säätää ;) Kyllä on todella erinäköistä ennen ja jälkeen kuvissa :) Se, että tuote on alunperin suunniteltu teollisuudessakin kestäväksi pinnoiteeksi ei mielestäni voi olla haitta ainakaan kestävyydessä ja pysyvyydessä. Hyvin mielenkiintoista onkin mennä seuraamaan ammattilaisen työtä, kun parin viikon päästä vessan seinät ja lattia ruiskutetaan tällaisella pinnoitteella. Taidan tehdä vaikkapa ihan tekovaiheesta silloin oman postauksen näytettäväksi, kun en itsekään ole nähnyt tätä hommaa livenä.

Olen ollut PrimaVistapinnoitteiden myyntipäällikköön yhteydessä ja kysellyt paljonkin heidän tuotteestaan. Yritys on peräti niin uusi, ettei heidän nettisivuillaan ollut vielä näkyvissä värikarttaa pinnoitteille. Minäpä sitten muutaman mutkan kautta jotenkin tarjouduin heille sellaisen suunnittelemaan :D Ihanaa päästä vaikuttamaan omaankin vessaan ja mietin, että haluan ottaa Teidät lukijat myös mukaan värikartan suunnitteluun. Sain toimeksiantona valita 12 väriä kylpyhuoneisiin, 5 väriä takkoihin ja 3 väriä uima-altaisiin.

Värikartta on tuossa alla ja siitä pitäisi valita parhaimmat. Olen laittanut itselleni joitakin värejä ylös, mistä pidän ja mitkä voisivat olla sellasia ns. "varmoja" jokaisen makuun. Kyselin PrimaVistapinnoitteilta, että onko tarkoitus valita myös muutama väri pienemmälle kohdeyleisölle (tyyliin joku todella värikäs, räikeä) ja muutaman sellaisenkin voi kuulemma mukaan ottaa. Lähinnä kuitenkin tarkoituksena valkata maanläheisiä, ajattomia, neurtaaleja, värejä mitä suurin osa ihmisistä koteihinsa haluaa.

Mitkä Sinä näistä valitsisit?

1097537_10151715032513369_510201629_n.jp

Ehdottomasti karttaan kuuluu mielestäni puhdas valkoinen, perus musta, vaalean ja tumman harmaat (mitkä ovat oikeasti harmaita, eivätkä taitu mihinkään muhun väriin) sama ruskealla värillä, että se sitten olisi kanssa ruskea. Mutta entäpä sitten muut värit? Jotain siniseen menevää varmaan voisi olla? Entäpä vihertävän turkoosiin? Mitenkäs jokin lämpimämpi sävy jne.? Ja entäs jokin räväkkä väri? Nyt saa kertoa omia mielipiteitään :D

JOS KYSE OLISI SINUN KYLPYHUONEESTASI NIIN MITÄ VÄREJÄ LISTALTA HALUAISIT?

Lukijoiden toiveväreistä eniten kannatusta saadut värit pääsevät mitä suuremmalla todennäköisyydellä PrimaVistapinnoitteiden värikarttaan, sillä niitä meinaan sinne omien mieltymyksieni lisäksi ehdottaa ;) Tuohon meidän vessaan olen suunnitellut valkoisen korkeakiiltoisen pinnoitteen seinille, jotta tuo seinällä oleva valkoinen kaappikaan ei kiinnitä huomiota (jos se siihen jää) ja sitten lattiaan mietin jotakin tummempaa... Ihanaa päästä vaikuttamaan.

Miltäs suunnitelma vaikuttaa ja kuulostaa? Uskotteko, että tuosta meidän vessasta vielä hyvä tulee, vai olisitteko lähteneet laatoittamaan uudelleen?

 

suvi1.jpg

Edit: Värivalinnat on nyt tehty ja postaan niistä piakoin. Suuri kiitos kaikille!!