JEE JEE JEEEE!!! Mikä ihana helpotuksen tunne nyt kun kaupat tuli tehtyä. Minun Hämeenlinnan omakotitaloni vaihtuu nyt puolentoista viikon päästä paritaloon Helsingissä. Yksi kivi tippui sydämeltä ja olen pari päivää velaton :D Hih! Tosin eipä tuo velattomuus kauaa kestä, kun kohta on uusi velkavankeus edessä seuraavaan kotiin. Eipä kyllä edes hirvitä! ;) Nyt on aika vaihtaa täysin maisemaa ja aloittaa uudenlainen elämä. Goodbye Hämeenlinna! 1/3 talokaupoista suoritettu :D Ihan vain väliaikatietoja siispä pakko nyt myös täällä blogin puolella hehkuttaa, kun niin onnellinen olen. Kyllä korkkaisin skumpan, jos siihen olisi mahdollisuus :P

Tavallaan ikävä tulee, mutta toisaalta ei kuitenkaan. Koti on siellä missä sydän on. Joskus se oli täällä, mutta ei enää...

IMG_4571.jpgIMG_4569.jpgIMG_3145.jpg

Jippikajee! Ensi yönä taidan nukkua levollisin mielin :)

Mukavaa loppuiltaa!

Suvi