Kun kerran vihdoin tuli hankittua uudet kengät, niin nyt on aika myös uuden laukun. En tiedä muistatteko, mutta jo keväällä pähkäilin laukkuongelmaani. Koko homma ratkesi siten, että Fijin reissun jälkeen ostin Damin kentältä DKNY laukun ja väri ei ollutkaan musta mitä olin hakenut. Ostos on ollut ihana ja palvellut minua enemmän kuin hyvin etenkin nyt kesäaikaan. Koska syksy on kuitenkin tulossa ja uudet saapikkaat hankittu mustana, niin nyt olisi viimeistään aika panostaa myös siihen mustaan laukkuun, kuten jo keväällä postauksessanikin aprikoin (kerrankin maltoin odottaa syksyyn). Hieman olen jo kerännyt rahaa sukanvarteen ja ajattelinkin ostaa itselleni läksiäislahjaksi uuden Michael Korsin tai Tory Burchin tai jonkun ihanan :) Nyt on tullut kauppoihin niin kivoja, uusia malleja!!! Pelkään, että ne viedään käsistä. Tai oikeastaan pelkoni on jopa aiheellinen, sillä viime perjantaina mm. Stockalla käydessäni laitoin MK:n kyseisen niitein koristellun Selma Saffiano laukun varaukseen. Tein siis jo päätöksen!! Myyjä kuitenkin soitti tänään perään, ettei niitä ole enää saatavilla. Mustia oli aiemmin muutama ja ne menivät kaupaksi heti, valkoisia oli jäljellä kaksi. USAsta tilaaminen ei ajatuksen tasolla houkuttele ja kaikenmaailman tullimaksuista olen aivan pihalla. Pitääpä vielä siis miettiä, että kuinkahan tuohon laukkuun käsiksi pääsisin, jos se nyt sitten olisi valintani, kun uusiksi meni koko paletti päätöksenteon suhteen.

michael-by-michael-kors-black-large-selm

Toinen MK:n laukku mitä mietin on tämä Jet Set mallinen. Ehkäpä ulkomuoto on vain liian tavanomainen ja hihnatkin liian pitkät ehkä... no en tiedä. Mutta ei se tuo minulle sitä ahaa elämystä, kuten tuo niiteillä koristeltu.

images%20%281%29.jpg

Kuvat lainattu Googlesta

Olisin valmis hankkimaan laukkuni vaikka Huutonetistä jos sellainen sattuisi löytymään. Tuntuu kuitenkin olevan aika pitkälle Hamiltonit mitä siellä on MK:lta myynnissä. Hamiltonitkin ovat kauniita, mutta niitä tuntuu olevan katukuvassa paljon! En tiedä olenko kyllästynyt, vai mikä rassaa. Kylläpä on naisen mieli ja elämä hormoonihöyryissä välillä vaikeaa...

fg.jpg

Kuva lainattu Googlesta

Merkkilaukkuja googlettelamalla olen huomannut, että niissä arvo pysyy ja ihan mukavasti saa rahaa takaisin päin jos joskus päättäisi myydä. Vaikkakaan myynti ei toki ole ensimmäisenä mielessä, mutta ihan vain miehelleni hommaa näin perustelen ;)  Molemmilla meillä muutenkin omat harrastukset... shoppailu taitaa olla se minun :D Olen muutenkin hyvä perustelemaan itselleni miksi tarvitsen mitäkin, kuinka olen omalla työlläni ansainnut himoitsemiani asioita ja missä kaikessa olenkaan jo säästänyt. Eipä se kait väärin ole, vaikka toisinaan huomaan, että niin sanotusti säästöt on käytetty moneen kertaan :) Juuri yhden ihanan asiakkaani kanssa nauroimme kun hän kertoi tarinaa kuinka oli ystävänsä kanssa yksillä terassilla nautiskelemassa. Lonkero maksoi 5€. Juomisen jälkeen hän löysi laukustaan vielä 5€ setelin, mistä ei ollutkaan tietoinen. Kaveri haki siispä vielä toisen lonkeron, kun tavallaan "ilmaiseksi" sai. Eihän sitä toista vitosta ollut olemassa, joten tuntui kuin olisi saanut kaksi yhden hinnalla. Heidän seurassaan ollut mies ei ymmärtänyt naisten logiikkaa ollenkaan, että kuinka he saavat 10€ ostoksista päässään 5€. Tajusitteko? Olen huono selittäjä, mutta minä olin ainakin ihana mukana, että joo joo, ihan mahtava "säästö". Juurihan teille itsekin viimepostauksessani taisin kertoi, että kun kerran en raskausaikana ole ostanut itselleni vaatteita, niin olen ansainnut nyt uuden laukun. Ja tulipa juuri tekstiä kirjoittaessa mieleeni, että kun motarilla vetelin yhtenä päivänä ihan huomaamattani taas jotain 140 lasissa, niin mietin, että hups. No olipa hyvä, että säästin taas kerran sakkojen hinnan :D Mitä tarinoita ja selityksiä teillä on???

 

Viimeaikoina olen joutunut shoppaamaan lähinnä netissä,sillä kaupoissa pyöriminen on käynyt liian raskaaksi kasvavan masun ja vilkkaan lapsen kanssa. Toki itse kaupungilla käyminen on jo puoli ruokaa, mutta nyt on tyydyttävä tietokoneella istumiseen. Googlettelemalla katselin, että kylläpä olikin muuten Valentinolla hyvin samantyylinen tuo The Rockstud leather trapeze bag kun MK:n Selma Saffiano. Toki hieman eri muotokieli, mutta anyway. Vertailun vuoksi pistin ne allekkain. Pakko jopa todeta että Kors on mielestäni kivempi <3

P00072618-ROCKSTUD-LARGE-LEATHER-TRAPEZEmichael-by-michael-kors-black-large-selm

Kuvat Googlesta

Olisihan se ihana jos olisi mitä tuhlata, mutta kyllä tuon Valentinon hintatason laukut saa minun kohdallani jäädä kauppaan. Michael Korsin merkkiä pidetään jotenkin bloggareiden suosimana ja voi siinä toki jotakin perääkin olla. Itse ainakin huomaan ihastuvani monissa muotiblogeissa näkyviin juttuihin. Mainoksen voima on valtava ja mitä enemmän toistoja, niin kyllä minutkin saa orjallisesti samaan kuumeeseen tartutettua ;) En usko olevani ainoa pöljä joka mukana kulkee, kait teitä on muitakin? Onko tuon hintatason laukuissa (MK, DKNY) muuten jotakin muuta merkkiä/mallia mitä en vielä ole bongannut tai minkä mainontaa havainnut/ jostain syystä hullaantunut? :D

 

Tässäpä taas oikein "syvällistä" tajunnanvirtaa, kiitos ja hei!

Suvi