hiekkis.jpg

Olisipa ollut aurinkoinen ilma kun olin vanhempieni luona käymässä ja nappasin lupaamani kuvat Erinin 2v. lahjaksi saadusta hiekkalaatikosta. Tämä näppärä hiekkis on minun vaarini, eli Erinin isovaarin suunnitelema ja toteuttama. Kerrankin paikka missä pikkumuru saattaa viihtyä pitkäänkin paikallaan. Käteväksi olemme todenneet myös aikuiselle kun on kunnollinen laita missä istua. Erikoiseksi hiekkiksen tekee kahdessa osassa suljettava kansi. Eipähän mene laatikkoon roskaa tai pääse edes mikään eläin pissimään hiekkaan missä lapset leikkii.  Kansi on sen verran painava, ettei lapsi sitä saa itse nostettua tai laskettua, niimpä ei ole edes vaaraa, että jäisi pikkuruiset sormet alle.  

hiekkis1.jpgthiekkis2.jpghiekkis3.jpg

Joku ikkunan takana kurkistelee <3

Mitäs piditte ideasta? Taidan pyytää jos vaarin tekisi meidän tulevaan pihaan samanlaisen ;) Hieman kyllästyttää tuo jokapäiväinen leikkipuistoissa istuminen tunnista toiseen... varsinkin nyt kun lapsia kohta kolme, niin ei haittaa jos lapset viihtyisivät ihan omallakin pihalla ja olisi helpompi heitä vahtia :)

 

Mukavaa viikonjatkoa!

Suvi