Huomenta! Vietimme mieheni kanssa eilen oikein ihanan aamun, sillä käytimme vihdoin ystävältä saadut lahjakortit Villipuutarhan luksusaamiaiseen. Itse en aiemmin ollut moisesta paikasta kuullut, kunnes joitakin kuukausia takaperin ajelin kerran Kalliossa ratikan kyydissä ja huomasin kyseisen paikan. Villipuutarha on sekä myymälä & kahvila, käsittääkseni kaikki mitä näkyy on myynnissä. Täytyypä todeta, että oikein oli viehättävä paikka, eikä ollenkaan hullumpi aamiainen. Onneksi teimme pöytävarauksen etukäteen, sillä muuten olisimme jääneet ilman. Viikonloppuihin kuuluu kaksi kattausta ja ne ovat aina kuulemma täynnä. Osa viehätystä on juurikin paikan pieni, söpö olemus, joten en ihmettele.

 

En malttanut olla kuvaamatta. Jo lahjakortitkin oli kauniit! Kiitos rakas Charlotta <3

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

8.jpg

10.jpg

9.jpg

6.jpg

5.jpg

7.jpg

11.jpg

12.jpg

Miltä vaikutti Villipuutarha? :) Oletteko käyneet?

 

Tänään ohjelmassa asuntonäytöissä juoksemista. Meillä on tiedossa peräti seitsemän eri näyttöä! :D Olemme ottaneet asuntoasioissa käyttöön niin sanotusti plan b:n (en paljasta vielä mitä tarkoittaa) mutta nyt näyttääpi siltä, että tulemme kuin tulemmekin pääsemään syksyllä uuteen asuntoon. Kovasti nyt siis koti hakusessa. Lähinnä Pohjois-Helsingistä etsimme jonkinlaista paritaloa. Kaikki taitaa vain olla melkeimpä rakennettu 70 - 80 -luvuilla ja remppaa pitääpi siis tehdä oikein urakalla. Valmiiksi rempattuihin asuntoihin ei oikein meinaa budjetti tämän kokoiselle perheelle riittää ja olen aika tarkka siitä minkälaisen kodin haluan. On se vaan kiva päästä itse suunnittelemaan keittiöt ja kylppärit, niin tuntuu ainakin omalta. Taitaapi olla melko kiire syksy siispä edessä jos kaikki hyvin menee ja jos mukava, kohtuuhintainen asunto löytyy. Nyt vihdoin tuntuu siltä, että aina asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Asuntohaaveilu on muuten ihanaaaaaa!!! Ihan fiiliksissä ollaan jo monta päivää oikotien kohteita selailtu. Kohta aika tehdä haaveista totta ;)

 

Mukavaa päivää Teille! 

Suvi