Sanan kaikessa merkityksessä se oli meillä rakkautta ensi silmäyksellä :)

Mieheni tatuoinneista on tullut minulle joitakin kyselyitä kiinnostuneilta, kuten missä niitä on tehty, kuka ollut tekijänä ja mitä kaikkea häneltä löytyy. Suurin osa on tehty erilaisilla tatuointimessuilla ulkomaalaisten ammattilaisten toimesta ja kuviahan löytyy vaikka minkälaisia. Uusin tatuointi on kuitenkin ihan lempparini! Hän lähti suoraan kentältä tatskamessuille, kun tulimme Fijiltä kotiin. Käsivartta on koristanutkin jo jonkin aikaa lähikuva mun silmästä. Mielestäni tuosta tuli HIENO! :D Ja jotenkin tuo ajatus minusta hänen ihollaan kruunaa kaiken ;) Aika ihana rakkauden osoitus <3 Ihmettelinkin miksi hän halusi napsia minusta muutaman lähikuvan reissumme aikana. Kyllä tuo silmä on ihan näköiseni, tosin olin järkyttynyt missä kuosissa mun kulmakarvat ovat olleet ja ripsihuollostakin taisi olla aikaa :D Haha! Eipä tullut paljon loman aikana tuolloin huollettua. Tekijä oli tästä kuulemma vain mielissään, sillä kuvaan tuli elävyyttä ja aitoutta. Liian siloitettu kuva ei olisi ilmeisesti ollut yhtä magee ja mielenkiintoinen. Okeeeiiii.... No, kelpasi selitykseksi :P

IMG_20130411_063744.jpg

IMG_20130411_063701.jpg

Minulla tatuointeja on vain kaksi ja korkeintaan tulossa enää muutama. Erinin kokonimi tosiaan koristaa käsivarttani ja sitten kun seuraava lapsi syntyy, niin tottakai hänen nimensä tulee tuohon myös. Kovasti olen innostunut nyt myös Pinterestistä löytämistäni tatskakuvista. Nämä on jotenkin niin mun näköisiä, että ehkä jonkun tämän tyylisen vielä joskus iholleni hankin, mutta sitten on meikäläisen tatskat siinä. Antaa tuon miehen pitää tämä harrastus, kun ne hänelle niin hyvin sopii :) Ja itse henk. koht pidän kyllä hänen kuviaan oikein kuumina ;) I like!

Onkos siellä ruudun toisella puolella paljon tatuoinneista innostuneita, vain onko enemmän päinvastainen fiilis? 

Suvi