JEEEE! Nyt ne kotiutui. Paikkaa ei vielä ole, mutta näitä Henry Massonnetin suunnittelemia klassikko Tam Tam POP whiteja olen pitkään haaveillut. Lastenhuoneisiin ne on matkalla, jahka sellaiset saataisiin. Katsotaan toimittaako tulevaisuudessa tuolin vai pöydän virkaa :)

tamtam.jpgtamtam1.jpgtamtam2.jpg

Erin oppi heti avaamaan kannen ja piilotti jo minun vanhat My Little Ponyt Tam Tamiin. Hyvin toimii siispä myös säilytyspiilopaikkana ;)

Vaikeaa oli Palorannan kaikista ihanista tuotteista valita. Tai oikeastaan Tam Tam oli kyllä selkeä valinta, mutta värien kanssa pohdiskelin pitkään, kun olisin halunnut meille ne kaikki! Kylläpä muuten osaakin olla herkullisia värejä tarjolla... Tulevaisuuden asuntoamme suunnitellessani päädyin nyt kauniiseen, varmaan ja ajattomaan valkoiseen. Jostain syystä olen nyt alkanut haaveilemaan vain valkoisesta asunnosta, siis KOKOVALKOISESTA! En tiedä mitä minulle on oikeastaan tapahtunut (jonkinlainen "puhdistautusmisriitti" varmaan elämässä menossa), mutta laittaisin kotini valkoiseksi pintamateriaaleiltaan aivan lattiasta kattoon. Hieman värejä vain tekstiileihin ja that´s it! Vielä puoli vuotta sitten haaveilin mustasta showroom tyylisestä makkarista, mutta nyt siinäkin taas mieli muuttunut. 

Paljon on tullut asuntoilmoituksia selailtua, mutta edelleen odotan omani myymistä. Ei ihan paras aika tämä kesä ole myyntihommissa... hiljaista on välittäjän mukaan ollut kaikilla.

 

Tam Tamien lisäksi sain valita vielä yhden pientuotteen. Eero Aarnion Ponyt sitten lopulta veivät sydämeni.

tamtam3.jpgtamtam4.jpgtamtam5.jpg

Ihanat Ponyt hyppii siispä Tam Tamin lisäksi täälläkin. Onkohan näistä tulossa meidän perheeseen uusi hitti? :) Omassa lapsuudessani muistan leikkineeni enemmän poneilla kuin nukeilla. 

Daniton kanssa tuli tänään leivottua suklaakaurakeksejä. Olipa muuten makoisia!

 

Suuren suuret KIITOKSET Palorannalle ihanista tuotteista ja blogiyhteistyöstä! 

Suvi