Heippa! Oltiin eilen miekkosen kanssa Hyvinkään asuntomessuilla pyöriskelemässä. Paljon on tullut kyseisiä messuja vuosien aikana kierrettyä. Monet talot ja sisustukset toistivat jokseenkin samaa kaavaa ja tuli ehkä hieman sellainen olo, että olen nähnyt tämän ennenkin. Muutamista kohteista kuitenkin löytyi kivoja, uusia ideoita mistä saimmekin vinkkejä myös omaan tulevaan kotiimme. Kaiken kaikkiaan messuilla on aina kiva käydä ja ne vähän niin kuin kuuluvat omaan kesääni. Täytyyhän sitä aina itse päästä paikan päälle jo työnkin puolesta katsomaan, että mistä lehdissä puhutaan. Omana haaveenani olisi joskus päästä sisustamaan asuntomessukohde. 

Kuvia tuli napsittua melkoiset määrät, joten ajattelin sitten esitellä muutamia kivoja ideoita aina omissa kategorioissaan. Erityisesti tällä kertaa meitä kiinnosti mieheni kanssa saunat, sillä haaveilemassamme asunnossa ei saunaa ole ja siihen pitäisi sellainen rakentaa. 

5.jpg

6.jpg

 

9.jpg

 

1.jpg

2.jpg

 

3.jpg

4.jpg

 

7.jpg

8.jpg

Pidittekö? Löytyikö samoja mielipiteitä mukavista yksityiskohdista mistä ainakin minä tykkäsin? Näin jälkikäteen huomasin, että olen kirjoittanut lähes kaikkiin, kuinka kivoja ovat :) hih!

Ehkäpä juuri näistä saunoista saimme parhaita pikkuvinkkejä minkälaista saunaa voisi itse alkaa alakertaan suunnittelemaan. Sillä varauksella tosin, että edes saamme kyseistä asuntoa... Mutta oli nyt sitten asunto mikä hyvänsä, (kun täysin uuteen, rempattuun ei HKI suunnalla riitä kukkaron nyörit) niin uskomme joka tapauksessa tekevämme saunan uudestaan. Onneksi on remppataitoinen isäntä <3 Itse kun vielä saisin malttia lisää tähän touhuun. En niin jaksais odottaa asioiden tapahtuvan. Asuntokaupat vaan kun tuntuvat olevan aikas monen tekijän summa ja kaikki osapuolet ovat riippuvaisia toisistaan. Aivan kuin jokin dominoefekti kun kaikki yrittävät yhtäaikaisesti kauppailla asuntojaan ja tehdä kaiken maailman ehdollisia tarjouksia toisilleen. Pankit ovat tiukkoina loukkuun jäämisistä yms. lainaehdoista... Ei ole ihan yksinkertainen homma tämä ;) Jatkan siispä haaveilua, kun en voi itse muuta kuin odottaa ja seurata sivusta. Olen sisustanut toiveissamme olevan asunnon mielessäni jo kymmeniä kertoja. Odotankin vain sitä hetkeä kun saan uuden kodin avaimet käteeni. Muutto Helsinkiin nyt siispä jo häämöttää :D :D :D jej jej jej jej!!! Aika vain näyttää kuinka nopeasti rullat pyörii. Jos olisikin kaikki vain itsestäni kiinni, niin asiat olisivat tapahtuneet jo!

Lisää asuntomessupostauksia tulossa pian! 

Mukavaa lauantaita kaikille. Minä lähden taas tuottamaan Suvisvillan järjestämää Stand Up iltaa Treffipubiin :) Alkaa klo 20 jos jollakin siellä ruudun toisella puolella on vielä illan suunnitelmat tekemättä. Tänään tein muuten sopimuksen neljännestä klubistani... kiirettä siispä piisaa. Ehdinköhän jäämään syksyllä edes mammalomalle? ;)

Suvi