Erin täyttää vajaan parin viikon päästä 2 vuotta ja taas on teemajuhlasuunnittelu mielessä. Aluksi ajattelin teemaksi sateenkaarisynttäreitä, mutta loppupeleissä idea tuntui kuitenkin tylsältä. Värejä tosin on tulossa paljon, etenkin pinkkiä, keltaista, oranssia ja limenvihreää. Mietin, että mikä muu teema näitä värejä käyttämällä voisi olla juhlien idea. Päädyin nyt sitten suunnittelemaan satumetsän synttärit. Satumetsästä tulee mieleeni kirkkaat värit, puut, kukat, perhoset, sekä muut värikkäät eläimet. Tiedän miten koristelen ja mitä kaikkea yritän ehtiä askartelemaan. Hieman päänvaivaa tuottaa lähinnä nuo tarjoilut. Toki monet makeat jälkkärit on usein värikkäitä, mutta entäpä suolaiset. Lähdin hieman netistä googlettamaan inspiraatiota leivonnaisiin. Handimanian hauskoilta sivuilta löytyi paljon mahtavia ideoita ja tässä mielestäni kuvia parhaimmista keksinnöistä juhliin ja muualle.

sateenkaarimuffinit.jpg

kakku.jpg

koirat.jpg

k%C3%A4%C3%A4rme.jpg

mansikkapuu.jpg

piirakkaidea.jpg

madot.jpg

p%C3%B6ll%C3%B6.jpgpuun%20rakennus.jpg

vesimelooni%20ideat.jpg

kimppu.jpg

kukka.jpg

k%C3%A4%C3%A4retorttu.jpg

leiv%C3%A4t.jpg

lumiukot.jpg

makaroni.jpg

Kuvat Handimania

Jotain kuvien mukaista ideaa voisin lähteä toteuttamaan. Ehkäpä tuollainen omenan & porkkanan varaan rakennettu puu olisi ainakin kiva pöytään. Tuo ananaksesta rakennettu pöllökin olisi hauska ja ainahan sitä voi samalla tyylillä kehitellä myös jonkin oman idean jos vain aikaa on. Onko muuten kukaan koskaan kokeillut noita pilleistä tehtyjä matoja? Mitähän sinne kaadetaan ja kuinka neste hyytyy? 

Mikä muuten oli Sinun suosikkisi ja löytyisikö Sinulta minulle & meille kaikille hyviä linkkejä muihin tarjoiluideoihin?

Suvi