Nyt ne on vihdoin mulla! Riviéra Maisonin ihanat koukut nimittäin. Kerroin jo aikaisemminkin makkarissa olevista kehyksistä, mihin koukkuja haaveilin. Postaus löytyy täältä. En harmikseni meinaa näitä uusia koukkuja nyt enää seinään kiinni laittaa, sillä tarkoituksenamme on päästä tosiaan pian muuttamaan. Ovat nyt sitten kuitenkin valmiina seuraavaa kehysseinää varten. Siitä tulee varmastikin IHANA! Pitkä oli toimitusaika, mutta kannatti siispä kolme kuukautta odotella ;)

kehys.jpg

kehys1.jpg

Eilen oli taas järkkäämäni Stand Up ilta. Olen edelleen yhtä hymyä ja poskilihakset kipeänä, kun oli niin hauskaa! Huippukoomikot ja huippu yleisö! Suuren suuri KIITOS! Ihanaa, kun saan olla tässä mukana!

 

Tällainen pikapostaus ja nyt taas takaisin kotihommiin ja ruoan laittoon! Iloista sunnuntaita kaikille :D

Suvi