Helsingin edustalla on vielä niin paljon paikkoja missä en ole koskaan käynyt, saatika sitten paikkoja mistä en edes tiedä. Valitsimme juhannussuunnitelmaksi lähteä lautalla Pihlajasaareen, niin kuin aika moni muukin. Juhannuksen vietto menikin siis mukavissa merkeissä viettäen aikaa yhdessä mieheni kanssa. 

jussi5.jpgjussi3.jpgjussi1.jpgjussi2.jpgjussi.jpg

Ihan kaikkea tätä ruokamäärää emme yksin syöneet, sillä nähtiin saarella myös ystäviämme. Nuo tuorejuustolla täytetyt, pekoniin käärityt sienet on mielestäni niiiiiiin hyviä! Muutaman kerran vuodessa tulee vain niitä tehtyä, joten ehkä siksikin harvinaista herkkua. Hyvin muuten pelitti pienet kertisgrillit kun saimme niillä tehtyä niin kanat kuin häränlihat. Hieman jo alussa mietimme, että mahtaakohan noin pieni grilli niitä kypsyttää.

jussi4.jpg

Tyydyimme katselemaan kokkoa tällä kertaa vain laiturilta. Meidän kanssamme takaisin lauttaan ja maihin odotti ainakin 500 muutakin ihmistä, eikä jonojen päätä ei edes näkynyt. Olimme aivan toisen jonon kärjessä ja silti 45 minuuttia saimme seisoskella ennen paattiin pääsyä. Voin vain kuvitella kuinka monta tuntia monet oikein jonottivat.jussi6.jpg

Sellainen jussi tällä kertaa ja ensi vuonna taas uudet kujeet. Toivottavasti Teilläkin oli mukava juhannus :)

Suvi