Kävin toissa päivänä Pispan toimitiloissa Hämeenlinnassa ihastelemassa sängynpäätyjen valmistumista. Taas oli vaikka mitä herkkupaloja tekeillä. Päädyt ovat toinen toistaan kauniimpia ja upeista, laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Olen rakastanut omaa Dreampäätyäni aivan valtavasti. Jos minun pitäisi valita kotoa jokin sisustusasia nro 1. niin se olisi juurikin tämä sängynpäätyni, mikä jo blogini etusivullakin kuvassa aina näkyy (ylhäällä).

Napsin hieman kuvia uutukaispäädyistä ja oli ihana huomata, että Pispan Jari oli taas kehitellyt jotakin uutta. Nyt pääsette Suvisvillan kautta ensimmäisenä kurkistelemaan tulevia Desingpuodin kotimaisia käsitöitä ;)

IMG_2582.jpg

Useimmissa päädyissä on salmiakkikuvio, mutta tässä shamppanjan valkoisessa uutuudessa salmiakin tilalla onkin maskuliinisempi neliö. Tykkäsin!

hhdfj.jpg

Matskuna kimalteleva keinonahka pienin kohokuvioin.

IMG_2590.jpg

Melkeimpä sama pääty kuin meillä, mutta erilaisuutena ylelliset timanttinapit <3

IMG_2599.jpg

Kauniisti tikattu keinonahka ja kuvassa itse verhoilija :)IMG_2601.jpg

Ihanat hekkuvärit! :Pzsfsg.jpg

Fuksiastakin pääty pian tulossa :)

rst%20n.jpg

Itse ehdottelin uutuusväriksi myös ferrarin punaista. Punaisesta tulee minulle mieleeni ensisijaisesti intohimo & rakkaus. Olisi kyllä todellinen katseenvangitsija rohkeasti ja tyylikkäästi sisustetussa makkarissa ;)

IMG_2603.jpg

Vaihtopalasia tähän päätyyn, kätevää! (alla oleva kuva Pispan)

sangynpaadyt2_gis_designpuoti.jpg

 

Tästä seuraavasta kuvasta löytyypi oikeastaan syy, miksi taas Jarin luona kävin. Minun tilaamani ihanuudet saapui <3 Kaksi Roomlightin kautta hankittua valaisinta. Olen todella mielissäni hankinnastani etenkin nyt kun näin nämä sängyn kanssa vieri vieressä. Valitettavasti lamput pysyvät kotona vielä jonkinaikaa pakkauksissaan, koska minulle ei tällä hetkellä ole kotia mihin ne laittaisin. Saan nämä siispä esille sitten vasta siihen tulevaan asuntooni. Onneksi yölamput ovat kuitenkin valmiina, enkä voi kyllästyäkään, kun en niitä näe.IMG_2604.jpgSänky vielä petaamatta, kun tätä ihanaa seinää vasten päätyjä mallaillaan. Tämänkin kuvan uutuuspääty saatavilla kuulemma hetken päästä. Olipa kiva saada ennakkokurkkaus tulevaan! :)IMG_2606.jpg

Ja mun lamput <3 Olispa muuten meilläkin tuollainen seinä!IMG_2607.jpg

Pieni bling bling ei koskaan ole pahitteeksi :D

Hyvä Jari ja hyvä Hämeenlinna! :D Kiitos kierroksesta ja siitä kun pääsin taas kurkkimaan. Nyt haaveilen sitten seuraavista päädyistä lastenhuoneisiin ;)

Suvi