Moikka ihanat!

Paljon olen blogimaailmaa viime päivinä miettinyt ja sitä kuinka aikani tuntuu välillä olevan melko kortilla. Välillä on rauhallisempia viikkoja ja sitten taas näitä kuten tämä edellinen viikko. Melkoista pyöritystä on ollut paikasta toiseen ja olen tehnyt töitä joinakin päivinä jopa kellon ympäri. Blogini kanssa minua harmittaa, kun en aina pääse päivittelemään asioita. Toisaalta taas mietin, että jos ei elämässäni blogin kannalta tapahdu mitään päivitettävää (etenkään mitä voisi kuvata) niin en halua tinkiä ajatusmaailmastani täytepostausten suhteen. En halua tehdä niitä. Toivoisin, että blogini pysyy jokseenkin tasokkaana ja mielenkiintoisena. Minua ei kiinnosta lukea muiden blogeista jossa yksi esine on vaihtanut huushollissa paikkaansa. Joten en siis kirjoita siitä myöskään itse. Haluaisin pitää postaukseni jokseenkin hyvinä ja sellaisina, että niissä olisi asiaakin. Että niissä olisi aina edes jotakin mielenkiintoista enkä vain postaisi postaamisen ilosta kalastellakseni lukijoita täytepostauksin. Ja itseäni vartenhan tätä kuitenkin loppupeleissä teen, koska rakastan bloggaamista. Jotenkin luotan siihen, että Te rakkaat lukijani pystytte matkassani muutenkin, vaikka minusta ei aina kuuluisikaan muutamaan päivään. Ompahan taas jotain parempaa postattavaakin, ehkä. Mitä mieltä olette asiasta? Toivoisitteko kuulevanne minusta päivittäin toisinaan puoliturhien postausten muodossa, vai pari/kolme kertaa viikossa kun minulla toivottavasti on jotakin asiaakin? 

Muiden blogeissa rakastan suuresti valokuvia ja kiireessä tekstien lukeminen jää itselläni vähemmälle. En tiedä kuinka teillä, mutta itse ainakin elän valokuvilla. Toivon jatkossa myös kuvieni pysyvän laadukkaina, sillä kirjoittaminen ei tunnetusti ole vahvuuteni :)

 

Mutta siis juu, kuulumisista... Nyt on töitä paahdettu ja vietän viikonlopun Hämeenlinnan Tomaatteja tomaatteja Stand Up festareilla. Ihanat äiti ja isä ovat auttaneet minua huomisissa leivonnaisissa, sillä Suvisvillassa on 1v. syntymäpäivät. Hetki sitten tuli vuosi yrittämistä täyteen, mutta vasta nyt ehdin järkätä pienimuotoisen kakkukahvittelun ihanille asiakkailleni, ketä ilman en tässä olisi. Ihana todeta, että yrittämiseni on lähtenyt käyntiin erinomaisesti ja olen työstäni onnellinen. Rakastan sitä mitä teen, eikä arki tunnu edes työltä. Kuvamateriaalia tulossa synttäreistä pian niin blogin puolelle kuin kotisivuilleni. Sisustuspuolella ei ole nyt tapahtunut juuri mitään, sillä muutamat uudet ostokset ovat vielä makuuhuoneen nurkassa muovipussissa. Katsotaan koska saan ne teille esiteltyä.

92ae018e51fa15d11c97de6f9ecc7a2e.jpg

Ihan näin upeita koristuksia en nyt saa järkättyä, mutta toivottavasti jotain pientä kuitenkin :) Kuva Pinterest.

Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä suomelle Euroviisuihin! Hieman kyllä kirpaisi toi lätkämatsi, joten toivotaanpa parempaa onnea Malmössa ;) Olen muuten ihan mega Euroviisufani <3

Ja haluan vielä näihin ajatuksiin lisätä, etten todellakaan viittaa kenenkään blogiin enkä halua kenenkään pahoittavan mieltään. Lähinnä nyt halusin kertoa teille omista fiiliksistäni oman bloggaamiseni suhteen, kun aina on kiire kiire kiire.

 

Suvi